Hülye kis sz*rnak nevezte exét, Tyler Posey-t, Bella Thorne
2017. június 04. 13:23
Intelligencia a köbön... A tizenhárom évesek nem csinálnak ilyeneket, hogy "betartásból" megváltoztatják a régi képek aláírását, szánalmas viselkedés.
2017. június 04. 13:31
Újabb cikk erről a lányról, a falba verem a fejemet lassan..
Ha nem foglalkoznánk vele, sehol sem lenne. Az a célja, hogy magára vonja a figyelmet, mert ha a tehetségére nem tud alapozni, akkor polgárpukkasztóan viselkedik. Mert szerintem semmi komolyabbat nem tud felmutatni, csupán azt, hogy kinyilvánítja a véleményét, minden félét mond másokról, aztán az utálók meg a rajongói ezzel foglalkoznak egy napig.. Végül is, elérte, amit akart.
Ha nem foglalkoznánk vele, sehol sem lenne. Az a célja, hogy magára vonja a figyelmet, mert ha a tehetségére nem tud alapozni, akkor polgárpukkasztóan viselkedik. Mert szerintem semmi komolyabbat nem tud felmutatni, csupán azt, hogy kinyilvánítja a véleményét, minden félét mond másokról, aztán az utálók meg a rajongói ezzel foglalkoznak egy napig.. Végül is, elérte, amit akart.
2017. június 04. 13:39
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Értem. Bellát bírtam mindig is, de ez felett már nem csukom be a szemem. Nem bírom a pasit annyira, vagyis nem nézem a Teen Wolf-ot amiben szerepel, de..ez azért túlzás. -.-
2017. június 04. 15:24
Feltűnési viszketegség, feltűnési viszketegség...
Szomorú, hogy még mindig foglalkozunk vele és naponta kapunk róla újabb cikket.
Szomorú, hogy még mindig foglalkozunk vele és naponta kapunk róla újabb cikket.
2017. június 04. 15:54
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Ez inkabb bellacskara lehetne mondani. Nem erdemel meg egy jo pasit se. Menjen vissza a szexmanias buzihoz, mert ott a helye. Ilyen pasiknal nincs helye. Koztudottan egy nagy tiniribi lett belole. Nem tudom erre a rajongok mit mondananak, de en ha az lennek tuti felhaborodnek. Nagyon sajnalom Tylert, remelem meg visszanyal a fagyi ennek a kis ribinek!..
2017. június 04. 15:57
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Lisanne, kinodban nem tudod hogy mit irj. Gratulalok ehhez a felfogashoz. Nem tudom hogy nem vetted eszre eddig hogy Bella nem normalis. A cikk iro nem rossz szinben tunteti fel, ez igy jellemzo ra. Nem ertem min kell felhaborodni egy fullra igaz, helyes cikkben.
2017. június 04. 16:30
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Gratulálok Bella... Hogy lehet valakinek ilyen szinten feltűnési viszketegsége?
2017. június 04. 16:37
Ezt most miért kellett?Most jobb neki?Evvel csak magát minősiti.
2017. június 04. 18:48
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Szerintem csak tükörbe nézett!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: