Tegnap jelent meg a lánybanda első Camila Cabello nélküli kislemeze, a Down.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az élet Camila Cabello után! Új dallal jelentkezett a Fifth Harmony
2017. június 03. 12:38
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
2017. június 03. 15:41
Nem oszt, nem szoroz, hogy Camila benne van a csapatban vagy sem, ez a dal szinte ugyanolyan, mint a korábbi számaik.
2017. június 04. 11:55
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Hiányzik Camila, de így egyenlő arányban oszlanak el a dal(ok) részei
2017. június 04. 11:59
Jaj, nagyon egy gyenge dalocska lett ez. Eddig se volt szívem csücske (csak Lauren) a Fifth Harmony, mert nagyon erőltetettnek tűnnek nekem és idegesít a próbálkozásuk és most tényleg látszik, hogy Camila volt a csapat összetartó ereje, mert én személy szerint nagyon nagy hiányt éreztem, miközben néztem a videót. Nincs meg bennük az egymásra hangolódás.
2017. június 05. 00:20
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Észrevételeim ami már előttem is említettek többen. Limonádé zene lett, olyan semmilyen, tipikusan az előzőekre alapozva. Illetve nekem Camila nélkül olyan egyhangú az egész. Nekem nagyon érezhető, hogy nincs meg az a hang, ami kiugrik a többi közül. Nem hiszem, hogy ez a számuk sláger lesz, nagyon lighti.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: