Egészen más típusú videóval jelentkezett Liam Payne, mint azt a rajongók korábban megszokhatták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szexi videoklippel jelentkezett Liam Payne
2017. június 02. 20:57
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Bevallom, engem nem nyűgözött le se a szám se a videó klip .Én ennél jobbat vártam Liamtől . ( Persze ez saját vélemény)
2017. június 02. 21:14
|
|
MyOpinionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263207 offline
|
Nekem az eleje nem annyira tetszik, mármint amikor bejön a fehér háttér és elkezdődik a dal, ő meg táncikál...az nekem olyan mű :/ Elég ha csak mutogat szerintem. Amúgy tipikus RnB klipp, de szerintem jó, illik a dalhoz, nincs gond vele
A táncosok viszont elég jól tolják!
2017. június 02. 22:28
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Hát nem a legjobb klip amit valaha láttam de nem is rossz.. illik a zenéhez amit imádok.. kezdésnek nem rossz.
Szerintem Liam most még csak próbálgatja hogy mi az ami jól áll neki kísérletezik a táncolással és egy kicsit lazára vette.. de ezzel nincs baj majd idővel kialakul a saját stílusa is.
Szerintem Liam most még csak próbálgatja hogy mi az ami jól áll neki kísérletezik a táncolással és egy kicsit lazára vette.. de ezzel nincs baj majd idővel kialakul a saját stílusa is.
2017. június 02. 23:49
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Ezt a táncikálást inkább hagyja, vicces volt nem menő, vagy tudom is minek szánta. xD
A dal tetszik, semmi extra, szövegileg sincs benne semmi, tucat, de szívesen hallgaton.
Maga a klip nekem nem tetszik, de ez valószínűleg azért van, mert nekem az agyon effektelt, pár csaj rázza magát benne, stb, semmilyen klipek nem jönnek be. Már a pár másodperces ízelítőből, sőt a zenéből tudtam, hogy a klip nem fog bejönni.
Nekem elsőre Justin Bieber jutott róla eszembe... gyenge kiadásban. :/
Mondanám, hogy többet vártam, de nem lenne igaz, hisz Liam ízlését ismerve pontosan erre számítottam.
Na talán majd legközelebb, azért várom a többi számát.
A dal tetszik, semmi extra, szövegileg sincs benne semmi, tucat, de szívesen hallgaton.
Maga a klip nekem nem tetszik, de ez valószínűleg azért van, mert nekem az agyon effektelt, pár csaj rázza magát benne, stb, semmilyen klipek nem jönnek be. Már a pár másodperces ízelítőből, sőt a zenéből tudtam, hogy a klip nem fog bejönni.
Nekem elsőre Justin Bieber jutott róla eszembe... gyenge kiadásban. :/
Mondanám, hogy többet vártam, de nem lenne igaz, hisz Liam ízlését ismerve pontosan erre számítottam.
Na talán majd legközelebb, azért várom a többi számát.
2017. június 03. 02:04
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Átlag dalhoz készült átlag videoklip. Semmi eredetiség. Mondjuk én nem is számítottam tőle többre. A srác is olyan 'semmilyen'.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy el fog tűnni szólóénekesként, a korábbi fandom biztos erős hátteret fog nyújtani neki.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy el fog tűnni szólóénekesként, a korábbi fandom biztos erős hátteret fog nyújtani neki.
2017. június 03. 10:32
|
|
directionerliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 259823 offline
|
Annyira jóó! <3
2017. június 03. 10:46
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Lehet, hogy nektek nem tetszik, de én inkább nézem ezt,mint a Harry Styles Sign of the Times klipjét. Liam klipjét jobban szeretem meg persze magát Liam-et is.
2017. június 03. 10:59
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Idézet (Lambika @ 2017.06.03. 10:54)
Nekem tetszik a szám, de a klip egy fos
Lehet nem ehhez szoktál hozzá azért nem tetszik.
Én odáig vagyok érte. Ha tehetem naponta 10-szer megnézem.
2017. június 03. 11:58
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Tucatszám, egyáltalán nem tetszik. Nekem nem jönnek be az ilyen semmilyen dolgok. De hát mindenkinek más az ízlése, szerintem pl. Harry munkássága sokkal egyedibb és szebb is.
2017. június 03. 12:11
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Hihetetlenul unalmas es tucatszamnak hangzott elsore is, de ezt megerositette bennem az, hogy masodjara megrosszabb. Egyaltalan nem tetszik, hihetetlen bena a tobbi srachoz kepest. Sohase tartottam nagy szamnak, es ez a klip meg a dal megjobban bemutatta, hogy nem olyan hu de nagy gyerek. Niall, Harry, es meg Zayn munkassaga is jobban lenyugozott (ne kovezzetek meg, nem tudom a maradek fiucska nevet, de az o kozremukodese is jobb ennel).
2017. június 03. 12:44
|
|
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline
|
Imádom a One Directiont. Imádom Liamet is, és tetszik a száma is (bár tényleg nem valami eredeti) de mégis jó. Viszont a klipről valamiért Drake - Hotline Bling száma jutott eszembe. De mivel tudom, hogy Liam az ilyen zenéket szereti így nem csodálkozom, hogy egy ilyen dalt adott ki. Örülök neki, hogy azt csinálja amit akar, és úgy ahogy akarja. Mindent összevetve büszke vagyok rá.
2017. június 03. 12:57
Nekem egy gyenge erőlködésnek tűnik ez az egész, ami ráadásul tökre szánalmasan jön le. A ritmusa fülbemászó de egyenesen irritál és kellemetlen nézni Liam-et a képernyőn, pedig egyáltalán nincs rossz hangja.
Pluszban még olyan, mintha Zayn stílusát/viselkedését próbálná követni. Egyszóval ez egy csalódás volt számomra, pedig reménykedni mertem benne, hogy Liam még valami felmutathatót hoz létre, de úgy látszik mégsem.
2017. június 04. 13:16
A szám fülbemászó és jó hallgatni, de a klipp nem lett valami erős. Szexinek sem mondanám, nem tudott vele megfogni.
2017. június 05. 02:47
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Mindenkinek van egy véleménye és ez nagyon rendben is van. De még mindig nem érte, hogy ha esetleg meghallgattok valamit és nem tetszik minek oda írni, hogy fos vagy tucat vagy bármi. Ha már legalább építő kritikát írnátok, igaz úgy se olvassa, de legalább úgy tűnne, mintha valamennyi igazi véleményetek is lenne, nem csak az oda mondogatás. Ha viszont ez nem sikerül, miért fektettek bele annyi energiát, hogy oda kommenteljetek ilyet? Több energiát vesz igénybe a felesleges hozzászólás, mintha csak ki x-elnétek az oldalt.. csak megjegyzem
Plusz mivel mindenkinek más a zenei ízlése is, mint minden más ízlésben is, ami persze így van rendjén, úgy se fog mindenki egyetérteni. És ha te ide kommentelsz egy lehúzót, se a rajongóknak, se a stílus kedvelőknek nem fog jól esni, és szerintem fordított helyzetben sem lenne kedvedre. Bár engem személy szerint nem érdekel, mert nem foglalkozom az ilyesmi véleményformálásokkal, de a többség nevében nem tudom azt mondani, hogy nem ebből szoktak viták alakulni.
Mellesleg, én nagyon szeretem ezt a stílust így nekem nagyon top lett ez a dal és a klip is. Nagy kedvencem lesz, ha megmarad ebbe.
Mellesleg, én nagyon szeretem ezt a stílust így nekem nagyon top lett ez a dal és a klip is. Nagy kedvencem lesz, ha megmarad ebbe.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: