A 19 éves színésznő korábban önértékelési problémákkal küzdött, mostanra azonban megtanulta elfogadni magát olyannak, amilyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem számít, mit mondanak az emberek, Ariel Winter csak azért is jól érzi magát fürdőruhában
2017. június 02. 12:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 02. 12:17
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Amúgy, nem tudom miért kell támadni, tök jól néz ki, meg amúgy sem kell mindenkinek ropinak lenni.
2017. június 02. 12:23
|
|
MyOpinionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263207 offline
|
Az alakjával szerintem sincs baj, nem kell mindenkinek mit tudom én milyen modell alkatnak lennie, de nekem már sokszor elég p.csásan pózol a képein meg öltözködik, nekem már sok...ez a fenti kép is...nem az alakjával van a baj, hanem hogy úgy letolja azt a bugyit, hogy mindjárt kint van mindene. Nekem ezek miatt unszimpatikus kicsit ez a csaj...pedig amúgy nagyon szeretem a sorozatát, meg szép az arca is
2017. június 02. 12:47
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Szexualizálják a nőket testük alapján ítélik meg őket és ő ez ellen van akkor mi a francért öltözik úgy mint egy prosti és posztol magáról Kim K.-t megszégyenítő fotókat. Jól néz ki ez tény de mond egy valamit majd pont az ellenkezőjét csinálja, saját magát hazudtolja meg minden egyes alkalommal
2017. június 02. 15:27
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Várj, most itt mi a baj? Tökéletesen néz ki. Annyira nem értem, amikor ilyen jó alakkal önértékelési problémák merülnek fel valakiben.
2017. június 02. 18:00
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nem értem a problémát, szerintem semmi baj nincs az alakjával. Sőt.
2017. június 02. 18:05
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
"...ez a test adatott."
Igen, de ezen a testen lehetne dolgozni. Ő csak abban a kegyetlen helyzetben van, hogy nem vékonynak született, és neki többet kellene tennie az álomalakért, mint másnak, de ő ezt sem teszi, ezért néz ki, ahogy.
Igen, de ezen a testen lehetne dolgozni. Ő csak abban a kegyetlen helyzetben van, hogy nem vékonynak született, és neki többet kellene tennie az álomalakért, mint másnak, de ő ezt sem teszi, ezért néz ki, ahogy.
2017. június 02. 18:17
Csini kiscsaj, minden tökéletesen rendben van rajta, ha szekálták is a külseje miatt, akkor azt azért tették, mert sokszor nagyon közönséges göncökben, hasonlóan közönséges pozitúrákban pózol a fotóin. Az őt követő emberek 98%-át ez zavarja és nem az, hogy a mostanában módi Victora's Secret vékonyság helyett van neki combja, melle és feneke, amivel szerintem sokkal jobban néz ki, mint mondjuk Palvin Barbika, Bella Hadid, vagy akármelyik futószalag modell. Ariel tévedésben van, az embereket nem a teste irritálja, hanem a viselkedése.
2017. június 02. 19:31
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Nem ilyen alakot akar mindenki Amerikában? Nem is értem, most mindenhol a Kardashian féle homokóra alak hódít. El sem tudom képzelni, mi baja lehet bárkinek Ariel fürdőruhás kinézetével, szerintem tökéletes, úgy ahogy van. Inkább a viselkedése hagy kivetni valót maga után. A sztárocskák egyszerűen nem bírják megérteni, hogy a magamutogatás nem egyenlő azzal, hogy elfogadjuk a testünket. Másrészt kicsit áthallásos nekem, hogy egy ilyen gyönyörű nő rinyál és prédikál, de nem tudja átérezni azok helyzetét, akiken tényleg nagy a súlyfelesleg vagy éppen deszkák, és azért nem mernek fürdőruhában mutatkozni. Szép, hogy megpróbálta, de így, hogy még a vak is látja a szépségét, nem valami hiteles.
2017. június 02. 19:54
Szerintem nagyon szép lány, nincs vele semmi baj. Jók lettek ezek a képek.
2017. június 03. 13:04
És az azt jelenti, hogy állandóan mutogatni kell magát?
2017. június 03. 15:48
Talán ha nem mutogatná állandóan magát, megerősítésre várva.. O.o
Még esetleg komolyan is lehetne venni. Ez így csak nevetséges. (Volt már egyáltalán más témájú cikk vele kapcsolatban?- Költői kérdés, nem rosszindulatból.)
Még esetleg komolyan is lehetne venni. Ez így csak nevetséges. (Volt már egyáltalán más témájú cikk vele kapcsolatban?- Költői kérdés, nem rosszindulatból.)
2017. június 07. 20:31
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Erősebb testalkatú, de egyáltalán nem túlsúlyos....
De ezeknek a képeknek a többsége szerintem abszolút közönséges
De ezeknek a képeknek a többsége szerintem abszolút közönséges
2017. június 08. 23:17
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Elmorzsolok egy könnycseppet, amikor fiatal, tökéletes testű emberek "elfogadják magukat". Mint ez a tyúk itt fent. Kisanyám, majd ha lesz rajtad 30-40-50 kg felesleg, akkor gyere ezzel a süket dumával.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: