Az állatbarát színész egy neves angol kozmetikai márka petíciójához csatlakozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az állatkísérletek beszüntetését szorgalmazza Adrian Grenier
2017. június 02. 12:43
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nemes kezdeményezés, de nem kisebb neveket kéne meggyőzniük, mint kb az összes dizájnerbrand, és számos, Európában piacvezető márka.
Sajnos nem látok rá esélyt, hogy az elkövetkezendő öt évben a világ összes gyártója áttérjen a cruelty-free termékekre.
Sajnos nem látok rá esélyt, hogy az elkövetkezendő öt évben a világ összes gyártója áttérjen a cruelty-free termékekre.
2017. június 02. 13:16
|
|
tobymacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 186737 offline
|
Ez nagyon szép dolog meg minden... Én is szeretem az állatokat, de kérdem én habár nem értek hozzá, de szerintem inkább állatokon kisérletezzenek mint, hogy embereken. Vagy van rá már megoldás, hogy se embereken se állatokon ne kisérletezzenek? Ha van akkor azt kéne szabadalmaztatni. Vagy egyszerűen nem kéne smink, minden lány/nő úgy szép ahogy van. Meg egyébként is a belső számít igazán!
2017. június 02. 14:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
tobymac, vannak más megoldások is: http://www.ng.hu/Tudomany/2011/08/allatkiserletek_helyett_sejtkulturak
Fel nem foghatom, miért ragaszkodnak még mindig sokan az állatok kínzásához.
Köszönet Adriannek a támogatásért (én már aláírtam a petíciót
és Goldmannek a cikkért!
Fel nem foghatom, miért ragaszkodnak még mindig sokan az állatok kínzásához.
Köszönet Adriannek a támogatásért (én már aláírtam a petíciót
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2017. június 02. 17:10
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Végre egy jó ember <3 Inkább embereken kísérletezzenek,mint állatokon.Elvégre nekünk készülnek ezek a termékek.Akkor miért az állatok fizessenek érte?!
2017. június 02. 23:11
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
borzasztó h még mindig normálisnak tartják az állatkísérleteket. Miért nem lehet már befejezni ezt? Meddig kell még kínozni szegény állatokat? Egyáltalán, milyen ember az, aki ezeket elvégzi az állatokon??!
2017. június 03. 10:09
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Az a szomorú hogy modern időkben nem szüntették még be az állatkisérleteket. Azért azt senki sem gondolhatja komolyan hogy 2017ben nem lehetne máshogy és egyszerűbben tesztelni. A cégek akik ezt állítják csupán nem akarnak változtatni a begyepesedett módszereiken.Mindig próbálok olyan termékeket venni amiket nem állaton teszteltek.
2017. június 04. 17:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a Pip folyamatos jelleggel álmos. Nem egy idegbeteg kiskutya.
A témához hozzászólva, Adrianről tudom, hogy fontos számára a természetvédelem és hogy nagyon szereti az állatokat. Neki magának is mentett kutyusa van, az állatmenhelyes akciói /képei pedig szívet melengetőek. Tőle tehát nem meglepő az ilyesfajta akció, bár ez semmit sem vesz el a tett értékéből. Viszont az meglepett, hogy az egész kampányt egy angol kozmetikai cég indította. Bár ennek a cégnek már hosszú évekkel ezelőtt is volt környezetvédelmi megmozdulása. Akkoriban, a '80-as évek közepén a Greenpeace-szel közösen indítottak kampányt a bálnák megmentéséért. Le a kalappal az ilyen emberek előtt. Mégis van remény.
A témához hozzászólva, Adrianről tudom, hogy fontos számára a természetvédelem és hogy nagyon szereti az állatokat. Neki magának is mentett kutyusa van, az állatmenhelyes akciói /képei pedig szívet melengetőek. Tőle tehát nem meglepő az ilyesfajta akció, bár ez semmit sem vesz el a tett értékéből. Viszont az meglepett, hogy az egész kampányt egy angol kozmetikai cég indította. Bár ennek a cégnek már hosszú évekkel ezelőtt is volt környezetvédelmi megmozdulása. Akkoriban, a '80-as évek közepén a Greenpeace-szel közösen indítottak kampányt a bálnák megmentéséért. Le a kalappal az ilyen emberek előtt. Mégis van remény.
1 felhasználónak tetszik:
goldman
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.