A 31 éves színész a Cannes-i Filmfesztiválon vallott arról, hogy kis híján elvették tőle Edward Cullen szerepét 2008-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő vallomás: Robert Pattinsont majdnem kitették az Alkonyatból
2017. május 31. 06:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 31. 11:26
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Azért így most 2017-ben sem hívnám jó színésznek. Mondjuk összeillett a tátott szájjal bámuló Bellát alakító színésznővel. Az meg, hogy majdnem kivágták, hát magának köszönhette volna ha kirúgják... Jó mondjuk lehet csak jobb lett volna a film.
2017. május 31. 14:58
És ebben az a nevetséges, hogy a többi jelentkező, pláne Jaime nem csak kigürizte volna a lelkét is a forgatásokon, hogy hitelesen legyen a szerep és minden rendben legyen, hanem még örömmel csinálta volna is. Közel sem a világ legjobb film-és könyvsorozatáról van szó, de azt be kéne látnia Robertnek, hogy rohadtul sokat köszönhet ennek a szériának a karrierje szempontjából...
2017. május 31. 16:00
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
LollyPoop, adom! Mennyivel jobb választás lett volna Jamie vagy Dave. Erre ez senki Robert még azt sem becsülte meg, hogy főszerepet kapott. Nemhogy örülne a nagy áttörésének...
2017. május 31. 22:45
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Mindenki ócsárolja itt
pedig én senki mást nem tudtam volna elképzelni helyette.. Főleg nem a felsorolt neveket
mindet lattam mas szerepben sott sokban.. De könyörgöm hol tudtak volna megadni azt a szenvedő vámpír karaktert mint ő?
Shiloh túl macsós hozza, Dave Francorol nemis beszélve
Dustin meg egy vicc lett volna ha ő alakítja Edwardot, mert szerintem csapnivaló színész teljesítménye van
Mind nyavajognak most, hogy uuu de szar ez a csávó meg mittudomén... De azert amikor fénykorát élte a sorozat tukon ülve várta a fel vilag az uj részeket
En máig szeretem ezeket a filmeket... Nagyon jo eljátszották a színészek a karaktert ...es imadom Kristent es Róbertet is.. Nembeszelve a tobbi mellek főszereplorol
nekem orok kedvenc lesz... Es rohadtul leszarom most hol tartanak vagy mit csináltak a forgatás alatt... Szerintem kurvajo lett az osszes film es ennyi
Mind nyavajognak most, hogy uuu de szar ez a csávó meg mittudomén... De azert amikor fénykorát élte a sorozat tukon ülve várta a fel vilag az uj részeket
En máig szeretem ezeket a filmeket... Nagyon jo eljátszották a színészek a karaktert ...es imadom Kristent es Róbertet is.. Nembeszelve a tobbi mellek főszereplorol
2017. május 31. 22:46
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
*Robertet xd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: