Gondos odafigyelés, stábtagok százai és szakértő utómunka ide vagy oda, még a legnépszerűbb filmalkotások sem mellőzik a bakikat...
A teljes cikkhez kattints ide!
13 filmes baki, ami eddig talán fel sem tűnt – II. rész
2017. május 29. 10:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 29. 11:50
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nem akarok belekötni a cikkbe, de ennek semmi értelme. Mindegyik filmben vannak hibák. Ráadásul ezek nem nagy bakik, pl. Pókember egyik jelenetében ott van egy tócsa, utána meg nincs... most tényleg?
2017. május 29. 12:40
Ennél vannak nagyobb bakik is de sebaj.. a kedvencem akkor is az amikor a Jóbarátok című sorozatban az egyik jelenetnél, Ross mögött a nő megrágja a kávét
2017. május 29. 12:47
Igazuk van az előttem kommentelőknek, de attól még érdekes a cikk.
2017. május 29. 13:48
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ahelyett, hogy hisztiztek, hogy mindenki kovet el hibakat, rohogjetek egy kicsit aztan netezzetek tovabb...
nektek Mar semmilyen cikket nem lehet irni komolyan...
2017. május 29. 14:48
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Istenem, de sztár, rendező, filmes ócsárolásnak írták ezt a cikket, csupán egy érdekesség
Persze hogy hibáznak, de nem kell ennyire komolyan venni.
2017. május 29. 14:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hát én sose figyelek az ilyenekre.xd Fel se tűnnek. Csak így utólag vélem felfedezni, hogy "Jé, tényleg, az nem stimmel". :laugh:
2017. május 29. 15:31
A PLL-ben Ariával is ugyanaz történt, mint a Tedben a csávóval, fordítva fogta a telefont.xd
2017. május 29. 16:12
Legolas-hoz: Én úgy olvastam, hogy Orlando szemei nem bírták a kontaktlencsét, ezért nem volt rajta a forgatás végén. Egyébként voltak olyan részek a filmben, pl.ez is, ahol még van kontaktlencséje. Vagy szimplán elfelejtették berakni a forgatásnál. Örök rejtély.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. május 29. 18:12
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Sok kommentelő írja, hogy ezek nem nagy dolgok, de ezek igenis nagyok! Dollármilliókat költenek külön olyan szakemberekre a készítők, akik milliméterről milliméterre átnéznek minden filmkockát, nincs-e hiba, így nagyon is nagy dolgok ezek az aprónak tűnő bakik, mert a filmesek számára abszolút nem számítanak aprónak.
Amúgy úgy tudtam JLaw megtanult íjászkodni a szerepe kedvéért. Akkor miért nem valódi nyilat használtak a kamu photoshop helyett? Na mindegy
Amúgy úgy tudtam JLaw megtanult íjászkodni a szerepe kedvéért. Akkor miért nem valódi nyilat használtak a kamu photoshop helyett? Na mindegy
2017. május 29. 19:24
A Karib-tengeres bakikról már korábban tudtam és van még néhány. Pl. az első részben, amikor villákkal és hasonlókkal lőnek a Fekete Gyöngyre Will-ék, Pintel és Ragetti meg betöltik az ágyút, akkor a lövés előtt jobb oldalt van a létra a hajó oldalához szegezve, utána meg a bal oldalra kerül...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.