Starity

Michelle Branch / 19x /

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. április 11. 18:51 #1
- törölt felhasználó -    
Idézet(Jaymie @ 2005, April 11. - 16:55)
Az eddigi hozzászólások alapján (pontosabban hozzá nem szólások alapján) nagyon úgy néz ki, hogy csak magamnak pakolom Michelle-t wink.gif  tongue.gif
De nekem teccik blush.gif
[right][/right]

Nahh nem szeretném azt a cumit visszarakni tessék megkeresni ... rohog.gif _nevet.gif beer.gif
2005. április 11. 19:00 #2
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif

Újra sok sok THX neked is!!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2005. április 11. 19:03 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet(gizmó @ 2005, April 11. - 17:51)

Nahh nem szeretném azt a cumit visszarakni tessék megkeresni ...  rohog.gif  _nevet.gif  beer.gif

[right][/right]

Nem esett ki...csak kiköptem egy pillanatra... _nevet.gif
Azért nem mertem mindet föltenni, mert eddig nagyon silány kereslet volt a hölgyre rolleyes.gif biggrin.gif
De azért nagy köszönet! meghajolo.gif meghajolo.gif

Persze meg kell, hogy jegyezzem: a jó apa néha eteti is a csemetéjét, nem csak a cumit dugdossa vissza a kölyök szájába! Mi kicsik főleg a kakaót szeretjük...a színe miatt! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif _nevet.gif _nevet.gif
2005. április 11. 19:08 #4
- törölt felhasználó -    
Nyahh én rossz és lúúúústa apa vagyok ... rohog.gif rohog.gif rohog.gif

hiszen már itt sem csinálok sohasenem semmit .... mások dolgoznak rám ... smile.gif
2009. február 10. 01:00 #5
matten
matten
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 86910
Mostmar nekem is pakolhatod. thumbsup.gif Sott,akar el is kuldheted mailban mindet,bar nem allitom,hogy nekem csak nehany kepem van rola,mindig talalok ujat es ujat.Koszonet erte mindenkinek,aki hozzam hasonloan oda es vissza van Michelle-ert!!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok