Ilyen, amikor egy gyermekről kiderül, hogy pszichopata – I. rész
2017. május 28. 10:40
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Nagyon érdekes volt! Remélem lesz folytatás! (huhh ez de morbid
D)
2017. május 28. 11:32
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Én piciként folyotn temetőket rajzoltam, meg hullákat,de csak azért mert szerettema ScoobyDoo-t,de sokan elsem hitték elsőre nekem
2017. május 28. 12:29
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
7 éve pszichológushoz járok szóval ez az én cikkem volt
2017. május 28. 12:37
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon szeretek cikkeket olvasni az ugynevezett "sotet pszichologiarol". igenyes iromany lett, bar tobb mint felevel mar talalkoztam nemetul vagy angolul ^^ durva lehet, ha egy szulo annyira fel a gyereketol, hogy bekamerazza a szobajat es veszcsengot ad a tobbi gyereknek. ha a pszichopata kilsanynak ezek feltunnek es erzekeli, mennyire is tartanak tole es "maskent" kezelik, szerintem csak meg rosszabb lessz a helyzet.
2017. május 28. 13:18
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Érdekes cikk lett!
2017. május 28. 14:48
Annyira érdekelnek az ilyen emberek. Ha tehetném, leülnék és beszélgetnék velük egyet, hogy jobban megismerhessem a gondolkodásukat. Számomra olyan hihetetlen, hogy van olyan kislány, aki a plüssei megölésével üti el az idejét, miközben én sokáig a plüss oroszlánommal összebújva aludtam. Eszembe se jutott öldöklős rajzokat készíteni vagy megfojtani az unokatesómat (mivel nincs tesóm), neki viszont már kiskorában elkezdődött ez. Valamilyen szinten elképesztő, de nagyon brutális is.
2017. május 30. 07:11
Először is nagyon, nagyon szépen köszönöm ezt a cikket, jó érzés, hogy végre belefutottam egy olyanba az oldalon, ami kifejezetten érdekel.
Egyébként nagyon érdekes, jól megírt cikk lett, az ember rengeteget tanulhat belőle a pszichopatákról. Nem mellesleg megbotránkoztató cikk, van mélysége, nem csak sablonos duma, ami jó.
Annyit megjegyeznék, hogy én a cikksorozat következő részébe esetleg beleírnám, hogy a pszichopaták antiszociális személyiségzavarral küzdenek (akárcsak a szociopaták), így talán kevesebb fiatal titulálná magát antiszociálisnak, és végre tisztába lehetne tenni a fogalmakat.
Egyébként nagyon érdekes, jól megírt cikk lett, az ember rengeteget tanulhat belőle a pszichopatákról. Nem mellesleg megbotránkoztató cikk, van mélysége, nem csak sablonos duma, ami jó.
2017. június 02. 12:28
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
hoppácska!na ezek azért durvák.. szerintem olyanok ezek a gyerekek, mintha egy démon szált volna beléjük
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: