Egy riporter több küzdő családot keresett fel, akiknek gyermekéről kiderült, hogy pszichopata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen, amikor egy gyermekről kiderül, hogy pszichopata – I. rész
2017. május 27. 18:33
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
úh végre valami érdekes cikk
2017. május 27. 18:45
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Ez valóban érdekes cikk lett, várom a folytatását!
Kellett, hogy végre elismerjék a tényt, hogy sajnos gyerek is lehet pszichopata. Ennek a jelei pedig, ahogy le is van írva, elég hamar kibuknak. Remélhetőleg sikeres lesz a kisleány "kezelése".
Kellett, hogy végre elismerjék a tényt, hogy sajnos gyerek is lehet pszichopata. Ennek a jelei pedig, ahogy le is van írva, elég hamar kibuknak. Remélhetőleg sikeres lesz a kisleány "kezelése".
2017. május 27. 18:54
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Rengeteg gyerekek gyilkos létezik sajnos
ott van például Mary Bell
ott van például Mary Bell
2017. május 27. 19:03
ismerek ilyet (sajnos). Úgy oldom meg azt, hogy ne legyek áldozata a f@szságainak, hogy kerülöm nagy ívben. A "bosszúállással" mindig kiakasztott. Ilyenkor többször saját maga ellen fordítotam a tettét. Nem fogom hagyni, hogy okosnak érezze magát
Egyébként sajnálom az ilyen gyerekeket, nem kérték azt, hogy ilyennek szülessenek. Azt viszont nem bírom amikor a szülő nem hajlandó észrevenni a problémát és ennek mások látják a kárát...
Egyébként sajnálom az ilyen gyerekeket, nem kérték azt, hogy ilyennek szülessenek. Azt viszont nem bírom amikor a szülő nem hajlandó észrevenni a problémát és ennek mások látják a kárát...
2017. május 27. 19:09
nagyon érdekes cikk, és tök fura érzéseim voltak közbe.néha-néha kirázott a hideg.
2017. május 27. 19:19
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nagyon érdekes és egyben tanulságos cikk volt!
Háát én nem tudom hogy mit tetem volna a szülők helyében de biztos hogy az idegeimet kicseszte volna az biztos.
Háát én nem tudom hogy mit tetem volna a szülők helyében de biztos hogy az idegeimet kicseszte volna az biztos.
2017. május 27. 19:33
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Ez egy érdekes cikk lett.
Ez azért durva. o.O
Ez azért durva. o.O
2017. május 27. 19:45
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Legjobb cikk amit életemben olvastam
2017. május 27. 19:45
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Köszönjük Szépen a cikket! Nagyon dúrva, de érdekes cikk lett.
2017. május 27. 19:51
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Szeretem az ilyen cikkeket, érdekes lett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: