Nem volt tartós a kapcsolatuk: a 33 éves férfi faképnél hagyta a 19 éves Thorne-t, aki Twitteren jelentette be, hogy elhagyja Cannest.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne kiakadt! Máris mással enyeleg Scott Disick
2017. május 26. 18:15
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
LollyPoop Nemár, ugyan ezt akartam írni
hahhhahahahahaha
2017. május 26. 18:44
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szornyu...es vicces
2017. május 26. 20:08
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
edes istenem, volt aki azt hitte, az o kapcsolatuk komoly? en egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy az ilyen embereknek, mint bella vagy ez a csavo lesz valaha is hosszu tavu, tartos, szerelmen alapulo kapcsolatuk. kifejezni nem tudom mennyire szanalmasnak talalom oket egyebkent, de nem is akarom, nem pazarlok ilynre felesleges karaktereket.
2017. május 26. 20:11
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kylie megmondta
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: