Hat híres srác árulta el, mi miatt nem kérne második randit egy lánytól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat híres srác beszélt arról, mit nem szeretnek az első randin
2017. május 26. 14:08
...és most több százezer Bieber rajongó dobta ki az ugg-ját.
2017. május 26. 14:17
a késés és a bunkóság elkerülése magától értetődő szerintem, csak úgy mint az, hogy ne derüljön ki már az első alkalomkor, hogy a randi előtt lenyomoztad a partnered egész életét és azt is tudod, hogy hívják a nagymamája a szomszédjának a macskája nevét.
2017. május 26. 14:34
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Hát Harry, sajnos ez nem fog működni köztünk, ugyanis az én nevem egybefonódott a késéssel. Soz
2017. május 26. 16:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
majdnem mindegyikükkel egyet is értek. én elég hanyag embernek tartom magam, de mindig mindenhova pontosan érkezem meg. a nyomulás és a pióca üzemmód ritka visszataszító, én ebbe a kategóriába sorolnám azt is, amikor valaki nem bír ki pár napot a másik nélkül
attól is a falat kaparom, ha valaki túl hangosan beszél és állandóan vihog mint egy hiéna.
2017. május 27. 11:38
Justin egy idióta.
Ellenszenves nyilatkozások ellenszenves nyilatkozások hátán. Tehát ő tulajdonképpen másokat a ruházatukról ítél még, taps-taps neki. Pedig szerintem az ugg csizmák jól néznek ki és nagyon kényelmesek is, de hát kinek mi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: