Nem is tudom mit mondjak. Dühös vagyok, nagyon dühös, csalódott, kiábrándult és minden ami negatív, amit csak el lehet képzelni. Az elmúlt időszakban már annyiszor csalódtam, hogy már nem is számolom. Nem tudom mi történt. Lehet valami "na most minden híres csapat feloszlik" vírus terjeng és egy csomó jó csapat elkapta...nem tudok egyszerűen magyarázatot találni erre a hullámra most. Nem értem az egészet. Híresek és mind toplistát csapatok voltak.
Visszatérve a Sistarra még mindig könnyezik a lelkem. Az egyik kedvenc csapatom volt és ha bár nem is a kezdetektől voltam velük, jó 5 éve jelen vannak az életemben. Sajnálom, hogy így alakult, mert tényleg egy csupa tehetségekből álló csapat. Nem féltem a lányokat, mert tudom, hogy megállják majd a helyüket egyedül is, hiszem már így is sokat szólóztak, de azért na. Így egybe azért látni őket teljesen más volt. Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. Még ha nem lettek volna sikeresek, azt mondom oké, de így??!!!
Kezdek teljesen kiábrándulni ebből az egész műfajból, most nem azt mondom, hogy most nincsenek tehetségek, mert vannak és vannak kedvencek is, de attól még a régieknek ugyanúgy helyük van a szakmában. És ez ami most történik. Szinte sorra bomlanak fel az eddigi nagy kedvenceim...
Kicsit elragadtattam magam, de emellett nem tudok, csak úgy szó nélkül elmenni.
Sistar - "Lonely" last Teaser Photo 2017
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

5 felhasználónak tetszik: