Minden tiszteletem az övé. Nem kellene hibáztatnia magát a történtek miatt és nagyon nagylelkű tőle, hogy segít az áldozatok családjainak.
Ez a kép viszont szerintem kicsit morbid. :/
Ariana Grande fizeti az áldozatok temetését
2017. május 24. 18:26
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Egyáltalán nem kéne magát hibáztatni a történtek miatt, ennyi erővel foghatná az összes énekes/banda magát, és mondhatná, hogy ő nem fog többet koncertezni.
Elképesztően sajnálom,ami történt, ez felfoghatatlan, valamint minden tisztelem Arianáé!
Elképesztően sajnálom,ami történt, ez felfoghatatlan, valamint minden tisztelem Arianáé!
2017. május 24. 18:28
Tisztelem ezért,és a családok nevében is köszönöm. <3
2017. május 24. 18:30
Ez egy igazán csodálatra méltó tett tőle. Eddig is nagyon kedveltem, de most még inkább. Ariana egy igazán jólelkű lány. <3
2017. május 24. 18:32
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy férkőzött egy terrorista a rajongó tömegbe. Oké, tudom, pont vége lett a koncertnek, de a biztonságiaknak még mindig az aréna előtt kellett volna állniuk egészen addig, amíg az utolsó rajongó el nem hagyta a helyszínt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a mocsok ember hogy jutott be
2017. május 24. 18:32
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Borzalmas lehet neki, és természetesen minden hozzátartozónak! Innen küldöm részvétemet.
Ariana nagyon rendes, hogy felajánlotta, holott ez abszolút nem az ő hibája! Selena-val vagy Miley-val is megtörténhetett volna.
Ezek a fiatalok szórakozni mentek, és sose tértek haza. Belegondolni is fáj.
Ariana nagyon rendes, hogy felajánlotta, holott ez abszolút nem az ő hibája! Selena-val vagy Miley-val is megtörténhetett volna.
Ezek a fiatalok szórakozni mentek, és sose tértek haza. Belegondolni is fáj.
2017. május 24. 18:33
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
"az öngyilkos merénylő már jól ismert volt az angol rendőrségnél radikális nézetei miatt"
Akkora szégyen hogy ennyire félnek attól hogy rasszistának nyilvánítják őket. Az összes radikális nézetű embert elmeintézetbe kéne zárni vagy lesittelni a társadalom védelme miatt. Vagy legalább normálisan megfigyelni hisz az eddigi összes támadóról tudták hogy radikális.
Nemes gesztus ez Arianatól. Szörnyű hogy ennyi embernek ráadásul tini korúnak kellett meghalni egy idióta miatt.
Akkora szégyen hogy ennyire félnek attól hogy rasszistának nyilvánítják őket. Az összes radikális nézetű embert elmeintézetbe kéne zárni vagy lesittelni a társadalom védelme miatt. Vagy legalább normálisan megfigyelni hisz az eddigi összes támadóról tudták hogy radikális.
Nemes gesztus ez Arianatól. Szörnyű hogy ennyi embernek ráadásul tini korúnak kellett meghalni egy idióta miatt.
2017. május 24. 18:42
Ez nem Ariana hibája ! Elképsztő hogy milyen emberek léteznek ezen a földön....Nagyon kedves Ariana-tól hogy fizeti a temetések költségeit ! *-* <3
2017. május 24. 18:45
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ari semmiről nem tehet...istenem :""( nagyon rendes tőle, hogy segít az áldozatok családjainak
2017. május 24. 18:51
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Jó lenne a politikát nem kevernék bele.. (nem a cikkben, lentebb az egyik kommentelő)
Rendes tőle, hogy fizeti a temetési költségeket, és ez valahol várható is volt (nem bunkóskodom, csak amennyire ilyen távolságból és így lehet ismerem Arit).
A kép amit az utolsó blokkba szúrtatok be, az nagyon tetszik, és megható..
Rendes tőle, hogy fizeti a temetési költségeket, és ez valahol várható is volt (nem bunkóskodom, csak amennyire ilyen távolságból és így lehet ismerem Arit).
A kép amit az utolsó blokkba szúrtatok be, az nagyon tetszik, és megható..
2017. május 24. 18:57
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
Minden tiszteletem az övé ❤ A nagylelküsége miatt is szeretem őt nagyon ❤
2017. május 24. 18:59
Olyan nagylelkű....
Istenem mikor lesz már vége ennek a szörnyű álomnak?
Istenem mikor lesz már vége ennek a szörnyű álomnak?
2017. május 24. 19:13
|
|
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline
|
"_ToTo_ - Ma, 18:18
Nem neki kellene fizetnie, hanem a liberális szarkeverő politikusoknak, akik a multikultit erőltetik rá Európára..."
_ToTo_, a legteljesebb mértékben egyetértek veled! De a többi támadásnál is nekik kellett volna!
Nem neki kellene fizetnie, hanem a liberális szarkeverő politikusoknak, akik a multikultit erőltetik rá Európára..."
_ToTo_, a legteljesebb mértékben egyetértek veled! De a többi támadásnál is nekik kellett volna!
2017. május 24. 19:17
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem kötelessége, és mégis megteszi. Látjátok, ő is tud jószívű lenni.
2017. május 24. 19:18
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kifejezetten szeretem Ari-t, és nem csak ezekért. Tisztelem azért, amit tenni fog.
2017. május 24. 19:38
|
|
Anonymus565új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 218487 offline
|
Gratulálok mindenkinek, aki ilyenkor is tökéletesen bele tudja keverni a politikát.
1. Nagy-Britanniában konzervatív párt van hatalmon.
2. Az elkövető Nagy-Britanniában született.
1. Nagy-Britanniában konzervatív párt van hatalmon.
2. Az elkövető Nagy-Britanniában született.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: