Egyeseknek bizony sokba kerül egy éjszaka A Karib-tenger kalózai sztárjával...
A teljes cikkhez kattints ide!
Összebújt Orlando Bloommal, ezért elvesztette az állását egy pincérnő
2017. május 24. 13:06
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 24. 13:47
2017. május 24. 16:43
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nekem tutira nem érné meg (nem azért, mert utálom Orlandot. Ha Harry Styles lett volna se csináltam volna ilyet. Munkaidőn és a szállodán kívül igen, de az már más tészta
). Mellesleg a csajt is csak most vették fel, hát mondhatom csodaszép fényt vet rá ez a dolog... Orlando is szánalmas. Telefonon bocsánatot kér személyesen? Ekkora gyökeret xD
Mellesleg a szálloda egy jelenlegi illetve volt alkalmazott semmilyen személyes adatát sem adhatná ki...
Mellesleg a szálloda egy jelenlegi illetve volt alkalmazott semmilyen személyes adatát sem adhatná ki...
2017. május 24. 17:07
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát szerintem senki nem mondott volna nemet egy ilyen lehetőségre, akár ki rúgják akár nem.
Miért ne adhatná ki a számát ha nem titkos?
Idézet (katherine0813 @ 2017.05.24. 16:43)
Nekem tutira nem érné meg (nem azért, mert utálom Orlandot. Ha Harry Styles lett volna se csináltam volna ilyet. Munkaidőn és a szállodán kívül igen, de az már más tészta
). Mellesleg a csajt is csak most vették fel, hát mondhatom csodaszép fényt vet rá ez a dolog... Orlando is szánalmas. Telefonon bocsánatot kér személyesen? Ekkora gyökeret xD
Miért ne adhatná ki a számát ha nem titkos?
2017. május 24. 17:35
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Hát nem is tudom katherine0813..igaz, hogy Orlando is benne volt, de tulajdonképpen a lány egyezett bele, holott tudta a következményeket.
Én ezért nem várnék bocsánatot Orlandótól.
(tudom, hogy ez nincs benne, hogy ő elvárná, csak arra mondom, amit te írtál, hogy Orlandó egy gyökér, amiért telefonon kér bocsánatot.
)
2017. május 24. 17:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hát, ha a csajnak így jó..
2017. május 24. 19:26
Eléggé nagyképű csajnak néz ki, már csak ezért megfektettem volna a helyében
2017. május 24. 19:58
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Ha benne van a szerződésben, hogy nem kavarhat a vendégekkel a tartózkodási idejük alatt, és ő ezt aláírta akkor teljesen reális, hogy emiatt felmondtak neki. Ha annyira fontos lett volna neki az állása, akkor beállítja hajnalra az ébresztőjét, hogy elslisszolhasson, mielőtt rátalál a személyzet, vagy még jobb ötlet: nem fekszik össze vele. De nyilván nem számított neki más, csak ez az öt perc hírnév amit ezzel szerzett.
2017. május 24. 20:56
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
LadyAly: nem az, hogy titkos vagy sem, hanem ezek személyes adatok, ergo minden titkosnak számít. A szálloda NEM adhatja ki ezeket az adatokat, mert jogellenes (hotelben dolgozom, tudom mi a módi)
2017. május 24. 21:00
|
katherine0813 |
|
CSHMR: nem arra írtam, hogy gyökér, hogy bárki elvárná a bocsánatkérést, mert Orlandonak ez egyértelműen egy felejthető, gyors numera volt, hanem ez a maszlag a személyes bocsánatkéréssel teszi számomra viccessé a szitut
LadyAly: amúgy reagálva az első mondatodra, én gondolkodás nélkül elhajtottam volna Orlandot, ha bepróbálkozik nálam. Just sayin
LadyAly: amúgy reagálva az első mondatodra, én gondolkodás nélkül elhajtottam volna Orlandot, ha bepróbálkozik nálam. Just sayin
2017. május 24. 21:43
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (katherine0813 @ 2017.05.24. 16:43)
Én is elhajtottam volna ot! Nekem amúgy se szimpatikus.
2017. május 24. 23:29
Nagyon sokra meg a bocsánatkérésével, ha komolyan sajnálná, akkor elintézte volna, hogy visszavegyék a csajt vagy egy másik helyen adjanak neki munkát, semmiből se telt volna neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: