Starity

Idegösszeroppanást kapott Ariana Grande a manchesteri terrortámadás után

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 23. 18:46 #41
- törölt felhasználó -    
Nagyon szomorú, hogy itt tartunk. Nagyon sajnálom a résztvevőket, családjaikat, és persze Arianát. sad.gif
2017. május 23. 19:39 #42
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 753
Csatolások: 0
Azonosító: 234227
El sem hiszem milyen rossz lehet neki..tudni hogy az ő koncertjén ahova több ezren mentek el, ilyen történt, hogy meghaltak emberek...képzelem milyen lelki traumán mehet át. Sajnálom:(
Borzasztó.
2017. május 23. 22:03 #43
torpiesatobbiek
torpiesatobbiek
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 224389
Erre tényleg nincsenek szavak
2017. május 23. 22:04 #44
- törölt felhasználó -    
Ő kapott idegösszeroppanást? Mindjart elkezdem sajnalni. Ja nem, mégsem. Én a családtagokat és barátokat sajnálom.
1 felhasználónak tetszik: Pezzie92
2017. május 23. 22:09 #45
torpiesatobbiek
torpiesatobbiek
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 224389
Édes gyerekek...kis angyalkák
Nyugodjatok békében:'(❤
Ez a résztvevőknek és a hozzátartozóknak is egy óriási trauma, ahogy Ariana-nak is.
Sok erőt kívánok Mindenkinek...
Őszinte részvétem
2017. május 23. 22:32 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.23. 22:04)
Ő kapott idegösszeroppanást? Mindjart elkezdem sajnalni. Ja nem, mégsem. Én a családtagokat és barátokat sajnálom.

Beléd aztán sok empátia szorult...
Gondolj már bele: jól akarod magad érezni a rajongóiddal,énekelsz nekik/velük, majd hirtelen valami idióta merényletet hajt végre,és 22(!!!) ember meghal. 22 rajongó. 22 gyerek. 22 ártatlan ember élete ér véget a Te koncerteden egy istenkomplexusos vadállat miatt.Plusz a sebesültek... Ariananak az egész életét azzal kell majd leélnie, hogy mindez az ő koncertjén történt. Nem tudom, szerintem Ariana helyében a legtöbb embernek ugyanez lenne a reakciója.. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Glamster, framingnixon, Lisanne
2017. május 24. 00:59 #47
welcometothereallife
welcometothereallife
új tag

StátuszBe a little bit crazy, just for a fun
Hozzászólás: 43
Azonosító: 259088
miharabbi gyógyulást kívánok, Arinak, a családoknak pedig őszinte részvétem sad.gif

AliceLiza
hogy lehetsz ilyen érzéketlen hadnemondjamki? képzeld el, Ari is ember. lélekkel. magát okolja a történtek miatt, és annyira megrázta, hogy fontolgatja a visszavonulást, mert nem tudom, le vágod-e, de ha a koncerteden felrobban 22 ember az elég megrázó. mert őt nem viselheti meg semmi? vele nem történhet semmi? csak mert te utálod? egy ilyen eset után is van pofád utálkozni?! már meg ne haragudj, de undorító, amit csinálsz. gyenge. gyengébb mint valaha
tudod te, milyen egy idegösszeroppanás?
elárulom
iszonyú rossz
mi a jó büdös francért nem vagy képes csak egy kicsit abbahagyni az utálkozást?
csak egy nagyon picit?
mindennek meg van az ideje
a véleményednek pedig pont nem itt van a helye
vagy akár az ideje
..
csak ásd el magad, egy picit
nem kell nagyon, csak picit
és gondolkozz
mert a fanok is kétségbe vannak esve
és az ő helyzetükön sem javítasz a megjegyzéseddel
persze, elsősorban a részvétnyilvánítás a fontos, de azt lehet kedvesen is írni, nem rosszindulattal megtüzdelve:)
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. május 24. 14:48 #48
- törölt felhasználó -    

Először nem akartam reagálni erre, de muszáj.
Hogy tudsz ennyire érzéketlen, empátiahiányos és bunkó lenni? Ez már régóta mardossa az oldalamat. Addig rendben van, hogy nem kedveled Ariana-t, én sem. De könyörgöm, azok az emberek az Ő rajongói voltak, SZERETTE őket, teljes szívéből, és MAGÁT okolja mindezért. Gondolj bele, hogy a te koncerteden történik ez meg, ahol ártatlan, javarészt gyerekek és tinédzserek vesztik életüket; olyanok, akik csak azért mentek, hogy téged halhassanak, mert irtózatosan szeretnek. Csak gondolj bele, aztán gyere okoskodni. A helyedben nem tenném, inkább gyakorolnék egy kis együttérzést, mert hogy abból kevés jutott neked, az biztos.
4 felhasználónak tetszik: Glamster, Lisanne, framingnixon, madeleine.
2017. május 24. 16:34 #49
- törölt felhasználó -    

Szerinted mégis Ariana-t nem érintette meg ez a tragédia, amikor az ő koncertjén történt mindez? Amikor azok az áldozatok mind az ő rajongói voltak és pontosan tudta, hogy mit akart számukra: egy felejthetetlen estét? Természetesen nem ilyen értelemben. Hihetetlen és egészen undorító, ahogyan vélekedsz és borzasztó, hogy vannak olyan emberek, akik pontosan úgy gondolkoznak, mint te. Picit jó lenne, ha magadba néznél és erkölcsi formákat követnél mert ezzel a személyiséggel biztos, hogy magad alatt vágod a fát. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2017. május 24. 19:33 #50
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Idézet (Fylia @ 2017.05.24. 14:48)
Először nem akartam reagálni erre, de muszáj.
Hogy tudsz ennyire érzéketlen, empátiahiányos és bunkó lenni? Ez már régóta mardossa az oldalamat. Addig rendben van, hogy nem kedveled Ariana-t, én sem. De könyörgöm, azok az emberek az Ő rajongói voltak, SZERETTE őket, teljes szívéből, és MAGÁT okolja mindezért. Gondolj bele, hogy a te koncerteden történik ez meg, ahol ártatlan, javarészt gyerekek és tinédzserek vesztik életüket; olyanok, akik csak azért mentek, hogy téged halhassanak, mert irtózatosan szeretnek. Csak gondolj bele, aztán gyere okoskodni. A helyedben nem tenném, inkább gyakorolnék egy kis együttérzést, mert hogy abból kevés jutott neked, az biztos.

meghajolo.gif
2017. május 24. 19:52 #51
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom. sad.gif Először Instagrammon láttam sok #prayformanchester hasteget Ariana képeivel, így rögtön ide vezetett az utam. sad.gif Nyugodjanak békében az áldozatok!
2017. május 24. 20:31 #52
DreamLady
DreamLady

StátuszHey how ya doin?
Hozzászólás: 771
Csatolások: 131
Azonosító: 251132
AliceLiza írta:

csak egy kicsit gondolkozz el mielőtt leírsz valamit!
erre is már csak azt tudom mondani amit a többiek. szánalmas...
2017. május 26. 12:10 #53
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 444
Azonosító: 49968
en csak remelem hogy nem igaz amit olvastam rola, hogy kabalista- satan imado emberekkel baratkozik
2017. május 26. 23:58 #54
RinaChan
RinaChan
új tag

Státusz웃어 볼까 더? ㅋㅋㅋ
Hozzászólás: 31
Azonosító: 218375
Maga Ariana igen távol áll tőlem, nem vagyok a rajongója, de sem a koncertet látogatók, sem ő nem érdemelte ezt. Az egész helyzet úgy abnormális, ahogyan van, rendkívül sajnálom, hogy az este, aminek a legcsodásabbnak kellett volna lennie traumatikus eseményként fog élni az emberek emlékezetében.
2017. május 29. 10:14 #55
- törölt felhasználó -    
Látod hercegnő, ezt úgy hívják hogy karma. Ezek után sürgősen lehet befejezni a "Love only" propaganda terjesztését, mielőtt másoknak - akár neked - is baja esik az ilyen radikális migránsok által. Nézz magadba de nagyon mélyen és gondolkozz el rajta: megéri ez így?
2017. június 03. 21:53 #56
Enjambement
Enjambement
új tag

StátuszA tea csillapít.
Hozzászólás: 19
Azonosító: 264370
Nem mondom, hogy kedvelem Őt. De teljesen meg lehet érteni, ha az ember kiakad az ilyentől. Hiszen, miatta voltak azon a koncerten. Szerintem, nem érdemli meg, hogy ilyen miatt.. bűnhődjön.
2018. február 25. 12:06 #57
- törölt felhasználó -    
AliceLiza írta:
Te nem vagy normális...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok