Idegösszeroppanást kapott Ariana Grande a manchesteri terrortámadás után
2017. május 23. 11:21
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
És akkor vannak olyan emberek akik az ilyen be vándorolókat támogatja meg hogy miért nem engedjük be őket hát pont ezért....mert lehet egy támadónak is ártattlan feje... akik az ilyen be vándorlókat támogatja ilyeneket kell közéjük dobni..nyáron is a határnál láttam egy pasi adott nekik csokit a gyerekeknek mert ott álltak és nézték a buszokat inkább de dobták a bokorba pénz kellet volna nekik..osztrákoknál meg szilveszerkor vascsővel vertek fejbe egy nőt és többen erőszakolták meg..és akkor az ilyen embereket kell be engedi és Nagyon sajnálom Arianat hogy ezt meg kellet élnie
2017. május 23. 11:40
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Brandy, egyetértek veled. És még ezek után is sokan támogatják a bevándorlást, arra hivatkozva, hogy nem mind olyan. Nem... valóban nem, de lehetetlen kiszűrni, ki az közülük. Egy barátnőm apja sokáig a határnál szolgált rendőrként, amikor volt ez a nagy migráns áradat, az ugyebár nem meglepő, hogy a legtöbb "menekült" katonakorú férfi volt, de az igen, hogy sokuknak egyentetoválás volt a karján, ami utalhat akár arra is, hogy az ISIS-hez tartoznak.
2017. május 23. 14:01
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
az én kis angyalom... ő nem tehet semmiről.
borzalmas, hogy ennyi gyűlölet van ebben a világban. semmit nem old meg.. de nagyon remélem, hogy egy nap mindenki rájön, hogy a szeretet mindennél erősebb dolog.
Nyugodjon Békében az a 19 lélek, aki életét vesztette, valamint a családtagoknak barátoknak erőt kivánok. és hálás vagyok, hogy Ariana biztonságban van.
borzalmas, hogy ennyi gyűlölet van ebben a világban. semmit nem old meg.. de nagyon remélem, hogy egy nap mindenki rájön, hogy a szeretet mindennél erősebb dolog.
Nyugodjon Békében az a 19 lélek, aki életét vesztette, valamint a családtagoknak barátoknak erőt kivánok. és hálás vagyok, hogy Ariana biztonságban van.
1 felhasználónak tetszik:
Britney Spears Fun
2017. május 23. 14:22
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Erre nincsenek szavak...nem is tudom hogy lehet ezt feldolgozni...
2017. május 23. 15:22
|
|
nadinemendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 262437 offline
|
Ez engem is teljesen kikészített. A legfiatalabb áldozat NYOLC éves volt. Láttam egy videót, ahol egy kislány ül a lépcsőn Arianas pólóban és a lábaiból ömlik a vér, de mozdulni sem bír, annyira sokkos állapotba került. Az a 22 gyerek csak jól akarta magát érezni, látni akarta a kedvencét, énekelni vele és mi történt? Elvesztették az életüket, holott az még előttük volt. Senki nem fogja tudni őket visszahozni, pedig egyátalán nem érdemelték ezt. És az a többi 100+ sebesült sem. Komolyan imádkozom, hogy az a rohadt nagy huszonkettes szám ne növekedjen, még egyel sem!!!!
2017. május 23. 15:55
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
szavakkal nem tudom jellemezni mennyire ideges vagyok most ettol a nyomorek embertol, aki ilyet csinalt. KOMOLYAN, MI AZ ISTENERT VOLT JO EZ NEKI? nagy az isten allatkertje, de hogy ennyire..
2017. május 23. 16:04
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Nem csodálom hogy kiakadt...
Szerintem ezt senki sem tudná hamar feldolgozni...
Borzalmas mire képesek az emberek. Az áldozatok között gyerekek voltak főleg (vagy talán csak). Ártatlanok voltak, csak meg akarták nézni a kedvencük koncertjét. Részvétem a családjuknak, a barátjaiknak.
Szerintem ezt senki sem tudná hamar feldolgozni...
Borzalmas mire képesek az emberek. Az áldozatok között gyerekek voltak főleg (vagy talán csak). Ártatlanok voltak, csak meg akarták nézni a kedvencük koncertjét. Részvétem a családjuknak, a barátjaiknak.
2017. május 23. 16:22
Teljesen meg tudom érteni az ideg összeroppanását. Ártatlan emberek haltak meg, akik egyetlen bűne az volt, hogy elmentek a kedvencük koncertjére, és jól érezték magukat. A legőszintébb részvétem a halottaknak és a gyászoló családoknak, a sebesülteknek és a fellépőknek is (mert nyilván nem csak Ari volt ott, hanem táncosok, sminkesek, akik közreműködtek...). Nyugodjanak békében a halottak!
nadinemendes: teljesen egyetértek veled. Leírhatatlanul rettenetes minden egyes gyerekhalál, főleg, amikor egy ilyen eseményen egyszer csak a semmiből robban valami. Minden ember élete egyforma érték, nincs kivétel!
nadinemendes: teljesen egyetértek veled. Leírhatatlanul rettenetes minden egyes gyerekhalál, főleg, amikor egy ilyen eseményen egyszer csak a semmiből robban valami. Minden ember élete egyforma érték, nincs kivétel!
2017. május 23. 17:06
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Tényleg borzasztó, ami történt. Az egyik áldozatnak rámentem az instagram fiókjára, ahol rengeteg mosolygós, vidám képei voltak. Annyira boldog életet élt, megadatott, hogy elmenjen a kedvence koncertjére, és nem tért már haza.
Minden családnak részvétem, Ariana-nak pedig sok sikert. Egy darabig biztos még lent lesz miatta.
Minden családnak részvétem, Ariana-nak pedig sok sikert. Egy darabig biztos még lent lesz miatta.
2017. május 23. 17:37
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem csodálom, hogy idegösszeroppanása van a történtek után. Részvétem mindenkiért
És Arianának pedig remélem idővel sikerül feldolgoznia ezt az egészet!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.