Alig tíz napja mutatta be vőlegényéről szóló új dalát az énekesnő, amit a tegnap este megrendezésre került Billboard Music Awardson adott elő először élőben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzik élőben a Malibu – videó
2017. május 22. 09:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 22. 15:35
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Nahát és hogy történhet meg hogy ebben az "igaz" szerelemben a kedves husbandje nem az első sorban csápol egy i love miley feliratu táblával!? Nem szép dolog a backsben kuksolni....kinnt kellett volna ülni a kedves családdal és kiabálni hogy Szeretlek!!
2017. május 22. 20:03
blackdahlia tudod, nem hinném, hogy egy komoly rendezvényen fogja ordibálni hogy szeretlek. Ezt Miley nagyon jól tudja, minek kéne feltünési viszketekséget rendezni? Hidd el, ha nem egy normális ember lenne, akkor nem Miley vőlegénye lenne, ugyanis egy ilyen csodálatos nő nem kerül bármilyen férfi kezébe.
Majd ha neked olyan társ kell, aki idegenek, vagy olyan emberek előtt ordibálja ( azt,amit te amúgy is tudsz, és rátok tartozik,) akiknek semmi köze hozzá, akkor olyan lesz.
Majd ha neked olyan társ kell, aki idegenek, vagy olyan emberek előtt ordibálja ( azt,amit te amúgy is tudsz, és rátok tartozik,) akiknek semmi köze hozzá, akkor olyan lesz.
2017. május 22. 21:16
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Nos Regi17 én azért csodálatos nőnek nem nevezném de hát izlések és pofonok, én ezt úgymond ironikusan írtam én sem gondoltam komolyan hogy kiabálja hogy szeretlek lehet azt halkan is, én sem égetném magam
jó viccet félretéve miért maradt le kommentem fele meg a hangulatjelek az előzőnél???? na mindegy is, különben sztem Liam annál életuntabb mint hogy egy ilyent beválalljon(még akár viccből is).
2017. május 23. 18:42
blackdahlia. Szívesen válaszolnék, ha értenék valamit a kommentedből.
2017. május 26. 23:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
amúgy ez egy tök jó dal lett
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: