"Igazából..., ki nem?"
Rengetegen, köztük én is.
Justin Bieber odáig van Harry Stylesért
2017. május 20. 15:00
2017. május 20. 16:54
|
|
Zeniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 247070 offline
|
Mindkettőjüket imádom, és én is sok sikert kívánok Harrynek a szólókarrierjéhez! Nekem nagyon bejönnek az új számai, az 1D-s időszakban nem lehettek önmaguk zene téren, de így már legalább mindegyiküknek megismerhetjük a maga stílusát!
(Kiváncsi lennék egy Justin-Harry duettre!
)
2017. május 20. 17:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
"Valószínűleg sokan példát vehetnének Bieber mentalitásából." Most miért is? Ez egy kicsit megint elfogultan hangzott, mondom ezt annak ellenére, hogy szeretem Harryt. Akinek viszont nem jön be a zenei stílusa, bújjon el, vagy mi?
2017. május 20. 21:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (exoverdose @ 2017.05.20. 17:30)
"Valószínűleg sokan példát vehetnének Bieber mentalitásából." Most miért is? Ez egy kicsit megint elfogultan hangzott, mondom ezt annak ellenére, hogy szeretem Harryt. Akinek viszont nem jön be a zenei stílusa, bújjon el, vagy mi?
2017. május 21. 02:45
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Bár imádom Harryt és Justint is eléggé megkedveltem az utóbbi időben, tényleg elég béna, hogy egy cikket szubjektívan írnak meg. Szerintem pont az a cikkezés lényege, hogy totál objektívek vagyunk, tényeket írunk, az olvasó meg majd eldönti, milyen érzései vannak a témával kapcsolatban. Aki meg nem tud elfogultság nélkül cikket írni, az blogoljon, ott ugyanis saját véleményre kíváncsiak az olvasók
2017. május 21. 19:34
Ez az "Igazából..., ki nem?" úgy hangzott, mintha a világ összes emberi lénye el lenne ájulna ettől a gyerektől...
2017. május 24. 20:54
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Danwe: én meg rajongok Selenáért, közben tartós párkapcsolatban élek a barátommal. Aki FIÚ. Akkor most leszbikus vagyok?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: