Demi Lovato megsértette egy újabb rajongóját?
2017. május 20. 14:27
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.05.20. 10:44)
Jaaajjj, jajj, jajjj...
Akkor kezdjük szépen sorjában:
1. az illetékes csaj nagyon messze áll a rajongó fogalmától, a paparazzik közé tartozott, aki azzal keresi a pénzét, hogy minden hírességet les, hogy aztán eladhassa az autogrammjaikat. Az ilyenek fejére én is nagy ívben tojnék.
2. Az igazi rajongóktól bocsánatot kért (1. 2.) amiért rohannia kell. Tudom fura nektek, de híresség ide vagy oda, nekik is be kell tartani a reptéri szabályokat, mert nem fog rájuk várni a gép, ha nem érnek oda az időkorlát keretein belül.
Az meg csak mellékes, hogy ne hogy már ti akarjátok neki megszabni, hogy kinek áll meg és kinek nem.
1. az illetékes csaj nagyon messze áll a rajongó fogalmától, a paparazzik közé tartozott, aki azzal keresi a pénzét, hogy minden hírességet les, hogy aztán eladhassa az autogrammjaikat. Az ilyenek fejére én is nagy ívben tojnék.
2. Az igazi rajongóktól bocsánatot kért (1. 2.) amiért rohannia kell. Tudom fura nektek, de híresség ide vagy oda, nekik is be kell tartani a reptéri szabályokat, mert nem fog rájuk várni a gép, ha nem érnek oda az időkorlát keretein belül.
Az meg csak mellékes, hogy ne hogy már ti akarjátok neki megszabni, hogy kinek áll meg és kinek nem.
Egyetértek!
2017. május 20. 14:28
Ha a rajongó nem volt igazi, csak egy paparazzi, akkor igazat adok neki. Bár nem tuti, és így rossz fényt vet magára, mert tényleg elmehetett volna mellette szó nélkül is. A fene se tudja.
2017. május 20. 14:31
|
|
jenni666666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 252855 offline
|
Biztos rossz napja volt :/ azért remélem,hogy egy kislánynak nem ugyanezt mondaná.
2017. május 20. 15:52
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2017.05.20. 10:40)
Hogy jön ő ahhoz, hogy mégcsak rá sem néz a rajongóira, és megmondja, hogy mit fog csinálni? Nem mindegy neki? Örülhetne, hogy még szeretik a Lovatics-ok. Egyre több hülyeséget csinál. Ha ilyen, tartsa magában. Egy rajongódnak sose tagadd meg a szeretetedet, mert ő mindig kiáll melletted. Illetve ha normális a nő, ezekután nem fog.
Demi p*raszt volt/és lesz is. Elhiszi magáról, hogy milyen tehetséges, közben meg sehol sincs. 
Off: Ha van valaki, akinek nincs joga pampogni a tehetséggel kapcsolatban, akkor az te vagy meg a többi selenator.
Amúgy a tehetségét nem csak Demi hiszi el, hanem a zeneipar is, nemhiába jelölték egy Grammy-re és kérték fel, hogy tisztelegjen a szakma nagyjai előtt immár másodjára.
On: Ahogy előttem Szandi is leírta, az a lány egy lesifotós volt, aki Demi aláírásával akart begyűjteni egy pár dollárt, úgyhogy felesleges ez a nem szereti a rajongóit duma. Szeret minket, és rengeteg videó kering fent az interneten, arról, hogy milyen jól bánik velünk. Képet készít mindenkivel, aláírásokat osztogat, megölelgeti, megpuszilgatja őket, sokszor még a kocsiból is kihajol, hogy integethessen nekünk, több milliószor elmondta már, hogy mennyire hálás, amiért ilyen rajongói vannak és még sorolhatnám... Úgyhogy mindenki aldujon nyugodtan este, nem kell aggódni, Demi Lovato szereti a rajongóit.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. május 20. 17:48
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Nem azért, de ha valamelyikőtök ku*** nagy híresség lenne és meg van
A napirendje meg állna egy kiba**** reptéren ahol nem válogatnak, hogy híres e vagy vagy szimpla utazó ?! Egyes gyökér paparazzók azt se tudják hol a határ! A másik ez nem egy rajongó volt!!
Ahogy látom reggeteg a BUNKÓ!
A napirendje meg állna egy kiba**** reptéren ahol nem válogatnak, hogy híres e vagy vagy szimpla utazó ?! Egyes gyökér paparazzók azt se tudják hol a határ! A másik ez nem egy rajongó volt!!
Ahogy látom reggeteg a BUNKÓ!
2017. május 20. 19:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.05.20. 10:48)
Neeeeee, könyörgöm, csak ne egy szelenagóóómez rajongó dobálózzon a tehetség fogalmával.
Örülök, hogy ennyire tisztában vagy a rajongótáborunknak az érzéseivel, annak ellenére, hogy állítólag ki nem állhatod őt. Ezért kérlek, mesélj már még arról, hogy miként is érzünk, hisz úgyis jobban ismersz bennünket! 
te vagy az, aki mas kedvenc sztarja nevenek az emlitesevel probalja lehuzni az illetot, szoval nem is tudom, ki a nevetseges. hogy jott ide selena egyaltalan? lattad valahol a cikkben a nevet? nahat en sem. de azert nevess csak magadban.
kicsit sem kedvelem viszont lovatot, szerintem hamis egy emberke, annyi szent. de csoppet meg tudom erteni. a repterek forgalmasak, egy hiressegnek gondolom plane plusz problemat jelentenek a felbukkano paparazzok vagy eroszakos rajongok. az meg mindenkinek szive joga, mihez kezd egy darab cetlivel amit alairt egy hiresseg.
2017. május 22. 13:48
Elhiszem, hogy reptérek forgalmasak, de akkor se kellettn volna beszólnia
2017. május 23. 13:32
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Tipikus ha valaki 1-2szer nem az elvárt módon viselkedik akkor már rögtön azt mondják rá az emberek hogy mekkora bunkó és automatikusan elfejtik azt a sok jót amit előtte tett csak a hibáikra koncentrálnak és felnagyítják őket.
Ahogy előttem is írták az a lány nem rajongó volt a paparazzikhoz tartozott ha jobban megnézitek többször is látszik a videóban hogy a paparazzik között követi Demit ha fan lenne akkor elment volna miután Demi beszólt neki..
Ebay-en az aláírást meg $100-ért árulják na erről ennyit
Demi nem egy szent de nem is bunkó mint ahogy be akarják őt állítani.
Ahogy előttem is írták az a lány nem rajongó volt a paparazzikhoz tartozott ha jobban megnézitek többször is látszik a videóban hogy a paparazzik között követi Demit ha fan lenne akkor elment volna miután Demi beszólt neki..
Ebay-en az aláírást meg $100-ért árulják na erről ennyit
Demi nem egy szent de nem is bunkó mint ahogy be akarják őt állítani.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. május 26. 11:13
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
ha nekem elegem van valakiből meg ha imád akkor is ilyen vagyok vele. Demi egy remek lány tehetsségel megáldva és őt nyilván előkell venni! bezzeg mikor bieber(igen meg azzal sem tisztelem hogy nagybetűvel irjam a nevét) leköpi a rajongóit az milyen cuki már ugye? na faszomba lehet menni aki szerint pedig nincs hangja ajánlanám figyelmébe ezeket:https://www.youtube.com/watch?v=SNEJ1gt5thc vagy https://www.youtube.com/watch?v=ysv84KEZXWw
2017. május 26. 21:40
|
|
Lovaslány28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 261550 offline
|
Ez egyeltalán nem volt, durva! Mindenkinek lehet rossz napja még egy sztárnak is! Ebben mi a durva? Demi Lovato a mai világ egyik legnormálisabb énekesnője! Egyetértek oncer-cspanka3 -al! A dalai jók, van tehetsége! Beszólt,és akkor most mindenki kezdje el utálni? Selena Gomez fanok, nektek ehhez semmi közötök!
2017. június 12. 21:05
Szerintem nem kell ezért Demire haragudni. Persze, lehet, hogy éppenséggel egy nagy és becsületes rajongója szívét törte most össze, de meg lehet érteni azt is, hogy az is szarul eshet a sztároknak, ha adok-veszek módjára bánnak ezekkel az eredetileg személyes dolgokkal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.