Négyfősre redukálódott a Bulldok, ugyanis Hyungeun kilépett a formációból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bulldok: Hyungeun kilépett a csapatból
2017. május 19. 23:28
Ez csak ürügy volt a kirúgásra, az igazi ok az volt, hogy kritizálta V-t.
2017. május 20. 08:28
Idézet (DropDeadGorgeous @ 2017.05.19. 23:28)
Ez csak ürügy volt a kirúgásra, az igazi ok az volt, hogy kritizálta V-t.
Na igen.
A Bulldokban ő volt a kevencem, de V kritizálása után ellenszenvessé vált. Nem csodálom, hogy kilépett/kirúgták, ez a dolog nem igazán tett volna jót a csapatnak, ha továbbra is marad.
2017. május 20. 14:32
Van abban valami, hogy a Taehyungra tett megjegyzése miatt tették ki. Nekem sem túl szimpatikus a csaj egyébként.
2017. május 20. 17:18
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Talán nem ártott volna megemlíteni azt is, hogy "beszólt" Taehyung-nak, és elég nagy botrány lett belőle. Personally én úgy gondolom, hogy ez volt az oka a kilépésének (már ha egyáltalán kilépett és nem kirúgták). Csak nyilván kellett valami ürügy, mert az igazat mégsem mondhatták.
Btw, ezzel totál elvágta magát elég sok embernél, és a karrierjének is lőttek.
Btw, ezzel totál elvágta magát elég sok embernél, és a karrierjének is lőttek.
2017. május 20. 19:34
Idézet (Ten Thousand @ 2017.05.20. 17:18)
Talán nem ártott volna megemlíteni azt is, hogy "beszólt" Taehyung-nak, és elég nagy botrány lett belőle.
Ez egyébként mi is volt? Milyen beszólás? Lemaradtam a botrányról de érdekel mostmár.
2017. május 20. 20:36
Sajnálom, hogy már nem tagja a csapatnak, mert Kimi után ő volt a kedvencem. Hiányozni fog a Bulldok-ból!
Egyébként nem is ő volt, aki azokat a megjegyzéseket tette V-re, hanem egy másik lány abban a műsorban, amiben Hyungeun is szerepelt... Hyungeun-nek annyi volt a "bűne", hogy nem tette hozzá V nevéhez a sunbaenim-et.
Egyébként nem is ő volt, aki azokat a megjegyzéseket tette V-re, hanem egy másik lány abban a műsorban, amiben Hyungeun is szerepelt... Hyungeun-nek annyi volt a "bűne", hogy nem tette hozzá V nevéhez a sunbaenim-et.
2017. május 21. 13:38
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sajnálom, hogy otthagyta a csapatot... Ő volt a legszimpatikusabb.
2017. május 21. 23:43
Tiszteletlenül beszélt egy olyan személyről, aki rangidősnek számít a szakmájában, náluk ez márpedig igen is nagy tiszteletlenségnek számít, valamint attól függetlenül, hogy társra talált abban a másik csajban Taehyung kinevetésében (megkérdezték tőle, hogy szereti-e a BTS-t és mondta, hogy már nem érdeklődik irántuk és hogy V régen olyan jól táncolt, de mostanság sokat van papucsban, ezért "biztos gombás a lába"), nos, nem tudom, hogy mennyire kell elvakult fannak lenni, hogy az ottani szokásokat teljesen figyelmen kívül hagyva a tiszteletlensége ellenére is védjék, de én őszintén nem értem, hogy kezdő, zöldfülű egyelőre szinte senkiként hogyan volt bátorsága így beszélni, nem csak egy szakmabeli (még ha nem is a való életben) rangidős személyről így beszélnie, de úgy alapból bárkiről. Nem igazán értem, hogy mire lenne neki felvágnia, ugyanis mind tudjuk, hogy van az a szívesen emlegetett bizonyos asztalka, nos, én nem látok semmit sem lerakva rá ettől az "idoltól", bár lehet ezek után se nagyon fogok...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: