Starity

Tess Wardot utálkozó üzenetekkel bombázzák Harry Styles rajongói

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 19. 09:52 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Nincs könnyű dolga az énekes állítólagos barátnőjének, hiszen Harry rajongói folyamatosan zaklatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. május 19. 09:55 #2
- törölt felhasználó -    
Ez a fandom olyan gáz...
2017. május 19. 11:12 #3
- törölt felhasználó -    
Mindig is úgy gondoltam, hogy ezeknek a csávóknak van a leghülyébb rajongótáboruk. Már, ha rajongóknak lehet nevezni az olyan éretlen, irigy kis hercegnőket, akik inkább a végletekig kikészítenek egy csajt, akiről különben talán azt sem tudják, hogy létezik, csak azért, mert össze merészelt jönni azzal, akit minden nap az ajtóban várnak, hogy felbukkanjon egy csokor rózsával és gyűrűvel. Az 1D rajongó tinilányoknak ennyire nincs eszük? Nem fogják fel, hogy ők úgyse jönnek majd össze sose egyik fiúval se és, hogy ha a párjukat savazzák, azzal a kedvencüknek is fájdalmat okoznak??
2017. május 19. 11:18 #4
thelittlevaleska
thelittlevaleska
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 263693
Hát szerintem ez a kapcsolat úgy kamu ahogy van. Kezdve onnan, hogy a Pr-osa nem engedi nyíltan nyilatkozni a Harryhez fűző "kapcsolatáról". Jön a promo jó a könyvének és 2szer annyi az érdeklődés körülötte instagrammon. Meg Harry őrei ki is dobták a csajt a legutóbbi Angliai koncertjéről. Azok fanok pedig nem fanok, akik nem tudják elfogadni Harry minden döntését. thumbsup.gif
2017. május 19. 11:20 #5
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Nem vágyik a hírnévre? Akkor miért nyilatkozik??? Na meg amíg Harry LA-ben van ő a hasát sütteti Olaszországban, ahol mosolyogva pózol a papparazziknak???? Nagyon is élvezi ez a csaj a hirtelen jött népszerűséget. Harryvel promózza az instán a szakácskönyveit. Én azt mondom egypár éjszakán kívül nem volt köztük semmi komoly, ő meg kihasználja ezt. Nem tudom ki emlékszik Paige Reifler modellre, ő is előszeretettel nyilatkozott a Harryhez fűződő kapcsolatáról, de kiderült, ott sem volt semmi komoly, de a csajnak jól jött a promó. Sajnálom mondjuk Harryt, mert ha nem egy hasonlóan híres, pénzes sztárral jön össze, nehéz lehet kiszúrni, hogy ki milyen szándékkal közelít hozzá. Kezdetben szimpi volt a csaj, de mostanában csak a negatív dolgokat olvasom róla. Pl egy posztban nyíltan fikázta a túlsúlyos embereket. Roppant értékes ember lehet, pofám nem lenne ilyet nyíltan kiírni, és bár azonnal törölte a csaj, de ugye a neten mindennek nyoma marad.
1 felhasználónak tetszik: thelittlevaleska
2017. május 19. 13:55 #6
XerdeLili10
XerdeLili10
visszatérő vendég
Hozzászólás: 160
Azonosító: 254590
Valahogy sejtettem, hogy pár beteg kislány személyes sértésnek veszi, ha kedvencének barátnője lesz smileeee.gif
2017. május 19. 14:14 #7
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
No comment... Azért sajnálom a csajt!
2017. május 19. 14:15 #8
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Már az első felröppent pletykák után sejteni lehetett, hogy ez lesz a vége. Minden aktuálisan felkapott híresség rajongói között megjelennek azok, akik nem tudják hol a határ rajongás és zaklatás között. Nincs új a nap alatt.
2017. május 19. 16:51 #9
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
Aki igazi rajongó, az örül annak hogy Harry végre talált valakit.Nem tudom mi a jó abban, hogy megkeserítik szegény csaj életét, csak mert nem lehetnek a helyében..
2017. május 19. 19:18 #10
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Elég szánalmasok ezek a "rajongók".
2017. május 20. 00:34 #11
- törölt felhasználó -    
Én mérhetetlenül örülök Harry boldogságának. Ha ezt e mellett a lány mellett találta meg, felőlem akár szektás is lehet, nem érdekel. Ő egyébként kifejezetten szimpatikus is, nagyon remélem, hogy hosszú életű kapcsolat lesz. :3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok