Nincs könnyű dolga az énekes állítólagos barátnőjének, hiszen Harry rajongói folyamatosan zaklatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tess Wardot utálkozó üzenetekkel bombázzák Harry Styles rajongói
2017. május 19. 09:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 19. 11:12
Mindig is úgy gondoltam, hogy ezeknek a csávóknak van a leghülyébb rajongótáboruk. Már, ha rajongóknak lehet nevezni az olyan éretlen, irigy kis hercegnőket, akik inkább a végletekig kikészítenek egy csajt, akiről különben talán azt sem tudják, hogy létezik, csak azért, mert össze merészelt jönni azzal, akit minden nap az ajtóban várnak, hogy felbukkanjon egy csokor rózsával és gyűrűvel. Az 1D rajongó tinilányoknak ennyire nincs eszük? Nem fogják fel, hogy ők úgyse jönnek majd össze sose egyik fiúval se és, hogy ha a párjukat savazzák, azzal a kedvencüknek is fájdalmat okoznak??
2017. május 19. 11:18
|
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline
|
Hát szerintem ez a kapcsolat úgy kamu ahogy van. Kezdve onnan, hogy a Pr-osa nem engedi nyíltan nyilatkozni a Harryhez fűző "kapcsolatáról". Jön a promo jó a könyvének és 2szer annyi az érdeklődés körülötte instagrammon. Meg Harry őrei ki is dobták a csajt a legutóbbi Angliai koncertjéről. Azok fanok pedig nem fanok, akik nem tudják elfogadni Harry minden döntését.
2017. május 19. 11:20
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nem vágyik a hírnévre? Akkor miért nyilatkozik??? Na meg amíg Harry LA-ben van ő a hasát sütteti Olaszországban, ahol mosolyogva pózol a papparazziknak???? Nagyon is élvezi ez a csaj a hirtelen jött népszerűséget. Harryvel promózza az instán a szakácskönyveit. Én azt mondom egypár éjszakán kívül nem volt köztük semmi komoly, ő meg kihasználja ezt. Nem tudom ki emlékszik Paige Reifler modellre, ő is előszeretettel nyilatkozott a Harryhez fűződő kapcsolatáról, de kiderült, ott sem volt semmi komoly, de a csajnak jól jött a promó. Sajnálom mondjuk Harryt, mert ha nem egy hasonlóan híres, pénzes sztárral jön össze, nehéz lehet kiszúrni, hogy ki milyen szándékkal közelít hozzá. Kezdetben szimpi volt a csaj, de mostanában csak a negatív dolgokat olvasom róla. Pl egy posztban nyíltan fikázta a túlsúlyos embereket. Roppant értékes ember lehet, pofám nem lenne ilyet nyíltan kiírni, és bár azonnal törölte a csaj, de ugye a neten mindennek nyoma marad.
1 felhasználónak tetszik:
thelittlevaleska
2017. május 19. 13:55
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Valahogy sejtettem, hogy pár beteg kislány személyes sértésnek veszi, ha kedvencének barátnője lesz
2017. május 19. 14:15
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Már az első felröppent pletykák után sejteni lehetett, hogy ez lesz a vége. Minden aktuálisan felkapott híresség rajongói között megjelennek azok, akik nem tudják hol a határ rajongás és zaklatás között. Nincs új a nap alatt.
2017. május 19. 16:51
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Aki igazi rajongó, az örül annak hogy Harry végre talált valakit.Nem tudom mi a jó abban, hogy megkeserítik szegény csaj életét, csak mert nem lehetnek a helyében..
2017. május 20. 00:34
Én mérhetetlenül örülök Harry boldogságának. Ha ezt e mellett a lány mellett találta meg, felőlem akár szektás is lehet, nem érdekel. Ő egyébként kifejezetten szimpatikus is, nagyon remélem, hogy hosszú életű kapcsolat lesz. :3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.