Meglepetést okozott rajongóinak Liam Payne: íme a Strip That Down Quavoval!
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Liam Payne – Strip That Down
2017. május 19. 10:30
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nem rossz. Mindig szerettem Liam-et és ezután a szám után is szeretni fogom. Remélem lesz klip hozzá.
2017. május 19. 11:56
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nagyon tetszik így első hallásra,de nem hiszem hogy sokat fogom hallgatni :/
De azért büszke vagyok rá
De azért büszke vagyok rá
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2017. május 19. 14:22
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Annak fényében hogy nem is vártam mást tőle, még egészen elment, bár totálisan nem az én világom, a zene sem, de a szöveg meg külön rettenetesen semmilyen és totálisan tizenkettő egy tucat, a melódiával együtt. Tucatdarab, azt kell mondjam, akkor is ha Liam énekli, meg akkor is ha van benne egy sor, amit a bandából való kiválásának szentelt... ezzel a stílussal mindig is csak egy baj volt, ami nekem mindig is kifejezetten élvezhetetlenné tette a zenét, az pedig az üzenet... ami nulla...
2017. május 19. 15:35
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Manapság minden zenére függetlenül attól hogy mekkora híresség adja ki az emberek rögtön azt mondják hogy "Tucat zene".
Most ez a műfaj (is) a divat ezért csinálja mindenki ezt mint anno a pop-ra mondták azt hogy tucat zene ma erre az emberek ízlésre nehéz formálni egy dalt.
Harrynek szerencséje volt hogy nem ilyen tucat zenével kezdte a szóló karrierjét és hogy a többségnek bejött az old school rock hangzású albuma bár még így is kap hideget meleget ő is emiatt a "következő rock sztár" dolog miatt. De mindegy most Liamról van szó szerintem első próbálkozásra nem rossz a dal.. sőt bírom a szövegét hogy ő a többiekkel ellentétben nem félt a bandáról is dalt írni a többi meg hát szintén az őszinte gondolatai.
Jó mondjuk ez nem egy mély üzenetű dal szinte nincs is üzenete de nem minden dalnak kell mély mondani valóval rendelkeznie.
Most ez a műfaj (is) a divat ezért csinálja mindenki ezt mint anno a pop-ra mondták azt hogy tucat zene ma erre az emberek ízlésre nehéz formálni egy dalt.
Harrynek szerencséje volt hogy nem ilyen tucat zenével kezdte a szóló karrierjét és hogy a többségnek bejött az old school rock hangzású albuma bár még így is kap hideget meleget ő is emiatt a "következő rock sztár" dolog miatt. De mindegy most Liamról van szó szerintem első próbálkozásra nem rossz a dal.. sőt bírom a szövegét hogy ő a többiekkel ellentétben nem félt a bandáról is dalt írni a többi meg hát szintén az őszinte gondolatai.
Jó mondjuk ez nem egy mély üzenetű dal szinte nincs is üzenete de nem minden dalnak kell mély mondani valóval rendelkeznie.
2017. május 19. 15:38
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Nem tudom nekem ez a szám olyan semmilyen lett. Nem azért, de kicsit olyan Chainsmokers closer feelingje van, az a tipikus nyári dal. De nem lett különösen különleges szám, szerintem.
2017. május 19. 15:58
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szeretem Liam-et, mindig is szerettem és szeretni is fogom, de ez a dal nem az én stílusom! Nagyon örülök neki,hogy most ő is abban a műfajban dolgozhat ami igazán közel áll hozzám és támogatni is fogom mindenben, de magam nem fogom hallgatni.
2017. május 19. 20:39
Nekem tetszik, jó lett. A szöveg kevésbé. A gép hang pedig nem kellett volna
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.