de nem hiszem, hogy meg fogom hallgatni
Nem végzett az emberek megbotránkoztatásával: íme Katy Perry albumborítója
2017. május 18. 20:47
Ajánlom néhány ember figyelmébe a Trónok Harcát vagy az American Horror Storyt,ha ez ilyen "megbotránkoztató"...
2017. május 18. 20:58
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ezt inkább a vicc kategóriába sorolnám...
Mindenesetre ez nem tántorít el attól, hogy meghallgassam az albumot, mert a Bon Apétit és Chained to the Rhythm is egész jó szám.
Mindenesetre ez nem tántorít el attól, hogy meghallgassam az albumot, mert a Bon Apétit és Chained to the Rhythm is egész jó szám.
2017. május 18. 21:51
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Érdekes xdd
2017. május 18. 22:12
Tényleg nem cukorkakirálynő, nekem inkább olyan, mintha már nem tudna mit kitalálni. Nem lenne rossz a két új száma de irtó sablonos. Tuti nem lesz olyan jó az album mint a One of the Boys
2017. május 19. 07:57
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (Empress @ 2017.05.18. 21:13)
Miley Cyrus 2.0
Valahogy nekem is ő jutott eszembe. Nem rossz képek, és érdemes kipróbálni több stílust is. Lady Gaga-t is lehetett már sokféleképpen látni, illetve Madonna se véletlenül volt az több mint 20 évig, aki volt. Ha Katy nem lépi át az ízléstelenség határát, akkor teljesen oké.
2017. május 19. 19:16
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Csak engem irritál rohadtul, hogy Miley-t próbálja kopizni?
2017. május 20. 13:14
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Az furcsa ha Miley Cyrus jut róla eszembe?
2017. május 20. 14:23
Azta, én nem vagyok ellensége az elvont dolgoknak, sőt, de ettől kirázott a hideg.
Jelentése viszont biztosan van, lehet, hogy épp az albumból derül ki, vagy girlathome-nak van igaza.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: