Nincs többé a szende, „Candy-Queen”-ként emlegetett Perry: sötétebb és megosztóbb oldalát mutatja most meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem végzett az emberek megbotránkoztatásával: íme Katy Perry albumborítója
2017. május 18. 16:47
szoval mikor egy szál semmiben feküdt egy felhőn az jobb volt? o.o
2017. május 18. 17:01
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nekem tetszik
Katy mindig is ilyen volt, nem értem hogy miért kell mindenben a rosszat látnia a cikkíróknak.
2017. május 18. 17:23
Hű, ha már a borítő ilyen beszédes, akor milyenek lesznek a dalok?
Szerintem a letakart szem és a szájban lévő szemgolyó nem arra lett kitalálva, hogy a média felkapja, nekem átjön nagyjából az üzenete: Katy a dalaival fogja megmutatni azt, amit nem láttunk eddig, figyelmen kívül hagytunk, amivel nem foglalkoztunk különösebben. (CTDR-politika, BÁ-feminizmus,egyenjogúság)
2017. május 18. 17:32
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
ez nem botrányos, hanem elvont... királyak a színek
2017. május 18. 17:34
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Olyan büszke vagyok hogy a Fireworkot post Budapesten forgatták
2017. május 18. 17:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez nem megbotránkoztató, szimplán gagyi. Ő sem tudná megmondani mit akar jelenteni vagy ábrázolni. Csak kitaláltak valamit, ami szerintük 'jól néz ki'. Bebukták. A lemezt azért meghallgatom majd, remélem nem olyan lesz, mint a borító...
2017. május 18. 17:50
Mi ebben olyan hajmeresztő? Anno az American Horror Story 6. évadához is csináltak egy pont ilyen teaster képet. Még mindig sokkal jobb, mintha majdnem pucéran kelletné magát a borítón, mint a drága kolléganői.
2017. május 18. 18:45
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mi ez a cím? XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: