Starity

Kiakasztotta dalszövegével Liam Payne a 1D rajongókat

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 19. 14:53 #21
TinistaSwifter
TinistaSwifter
visszatérő vendég

StátuszI'm a dreamer, don't hurt me pls.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 320
Csatolások: 0
Azonosító: 257897
"Az 1D" XD katherine0813 total igaz XD
2017. május 19. 15:25 #22
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Pitypang teljesen igazad van. Jobban nem is fogalmazhattam volna.
2017. május 19. 16:23 #23
Wiictory
Wiictory
visszatérő vendég

Státusz~~mehh~~
Hozzászólás: 136
Csatolások: 66
Azonosító: 260804
Elég szokatlan Liam-től ilyet látni ohmy.gif
2017. május 20. 11:04 #24
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Hát nem csak én irtam úgy h "az 1D" de azért mindig engem találtok meg, hát mert megszoktam, hogy tizenéves kislányok próbálnak kioktatni sikertelenül
2017. május 20. 13:56 #25
- törölt felhasználó -    
Ezek szerint mégsem voltak azok a One Direction-ban töltött évek olyan felhőtlenek, mint amilyennek mutatták... Még egy példa, hogy ne hidd el, amit látsz.
Szerintem - mint ugye tudjuk "csak összerakták őket", így hogy "felnőttek" lettek, picit meg lehet érteni a viselkedését neki is (Zayn-nek is..), hiszen akkoriban kicsi tinik voltak, akik jelentkeztek egy tehetségkutatóba, mondván, hogy tök jó buli lesz, megmutathatom a tehetségemet, hátha felfedeznek, stb. Ugye a tinédzsert lehet a legjobban befolyásolni, így ők akkor szinte fel se fogták, hogy mik lesznek a következményei annak, hogyha elfogadják, hogy ők 5-en összeállnak és így folytatják a tehetségkutatót. De hát a tinik 90%-a nem fogja fel, és ez érthető... Aztán az elején még lehet, hogy jó is volt a bandában lenni, de miután kezdtek egyre népszerűbbé és népszerűbbé válni, elszaladt a ló mindenkivel, és mindenkit mindent nézett, csak azt nem, hogy ők mit éreznek legbelül... Kezdték egyre jobban megismerni egymást és lehet kiderültek olyan dolgok, amiket nem szerettek volna... Meg hát ugye felnőttek, mindegyikük már a 23-25 (azt hiszem) korosztályt tapossa, így érettebb is lett a gondolkodásuk, jobban átlátják most, hogy milyen volt a One Direction-ban... Minden népszerű tinibanda mögött hatalmas árnyak, áldozatok, stb vannak, amiket sokszor észre sem veszünk, mi rajongók..

Viszont a másik oldalon meg ott van az, hogy minek ír ilyen szövegsort, hiszen - elvégre - ő maga is tisztában azzal, hogy valószínűleg a One Direction volt élete lehetősége, amivel egy csomó álmát megvalósította, így most rengeteg rajongó fog eltávolodni tőle. De mi lett Zaynnel, mitán kivált egy évvel a feloszlásuk előtt? Sokan eltávolodtak tőle, aztán mégis sikeresebb lett, mint a banda...

De ez csak az én gondolatom - aztán lehet teljesen más miatt írta, amit írt. (:
2017. május 21. 18:40 #26
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Lambika: 20 vagyok, ellenben téged nem saccollak többre 15-nél, ugyanis több kommentedet is láttam, mindegyikből egytől-egyig a rosszindulat süt, így szerintem csupán kisebbségi komplexusod van. Bocsi biggrin.gif
2017. május 24. 17:50 #27
- törölt felhasználó -    
Azta :OOOOOOO
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok