Újabb Zayn-húzás? Az énekes beárnyékolja 1D-s múltját új dalával, ami a Strip That Down elnevezést kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiakasztotta dalszövegével Liam Payne a 1D rajongókat
2017. május 18. 14:36
Nem értem.Ha annyira rossz volt neki miért nem szállt ki?
2017. május 18. 14:39
Csak én vagyok biztos benne, hogy Payno ezzel a szöveggel a 'drága' Modest Managementre utal, ami rendesen megkeserítette a srácok életét?Hihetetlen, hogy mennyi buta ember van a fandomban, akik szó szerint értelmeznek minden szöveget és azt hiszik Liam nem büszke a bandára...
Az utóbbi interjúkban is tuti azért mesélt mosolyogva és vidáman a bandatagokról és a közös élményekről, mert 'utálja' a srácokat...
Niall Wango Tangos-s fellépésére is tuti azért ment el, mert 'ki nem állhatja' a srácot, és februárban mikor egyedül ő jelent meg a Brit Awardson, hogy átvegye a legjobb videónak járó díjat...
Órákon át tudnám sorolni, hogy Liam mennyi alkalommal bizonyította már, hogy hálás a bandának, a srácoknak és imádja a Directionereket.
Aki, még mindig nem látja, hogy ez a kis dalszöveg darabka a menedzsmentre utal, azt igazán sajnálom.Úgy látszik kicsit jobban belegondolni a dolgokba, sok 'rajongónak' komoly erőfeszítést igényel...
Szeretlek Payno
Az utóbbi interjúkban is tuti azért mesélt mosolyogva és vidáman a bandatagokról és a közös élményekről, mert 'utálja' a srácokat...
Niall Wango Tangos-s fellépésére is tuti azért ment el, mert 'ki nem állhatja' a srácot, és februárban mikor egyedül ő jelent meg a Brit Awardson, hogy átvegye a legjobb videónak járó díjat...
Órákon át tudnám sorolni, hogy Liam mennyi alkalommal bizonyította már, hogy hálás a bandának, a srácoknak és imádja a Directionereket.
Aki, még mindig nem látja, hogy ez a kis dalszöveg darabka a menedzsmentre utal, azt igazán sajnálom.Úgy látszik kicsit jobban belegondolni a dolgokba, sok 'rajongónak' komoly erőfeszítést igényel...
Szeretlek Payno
2017. május 18. 14:54
Nem kellene így begeketíteni, azt csinál amit akar. Várom a dalt.
2017. május 18. 16:13
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Amúgy most akkor ez a banda meg van még vagy annyi nekik??? Nem követem őket, de azt látom, hogy sorra jelennek meg a szólók tőlük...
2017. május 18. 18:19
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Távol álljon tőlem hogy leszóljam, mert menjen azon az úton, amelyiken szeretne menni, de miért van olyan érzésem, hogy kicsit azon az úton indult el, mint minden második bandából kivált szólóénekes valaha? Túl erősen próbálja levetkőzni az az image-et és stílust, amivel a bandában kötötték össze az emberek, és kezd átfordulni az egész egy nagyon erőltetett valamibe. Az öltözködéséről nekem ez jött le, plusz a dalszöveg is nagyon ebbe az irányba mutat, leszámítva a 1D-s részt, mert még így is egy nagyon tizenkettő egy tucat dal és szöveg benyomását kelti nekem (a melódiát még nem is hallottam, de mivel ez mostanában a "menő", amit el lehet adni, nem is értem miért lepődök meg).
De azt erősen kétlem, hogy le akarná szólni a bandát, és annak tagjait. A bandában eltöltött idő bizonyos szempontból igen is pokollá tette mindannyiuk életét, nem bontakozhattak ki, kevesebb hely maradt a kreativitásnak, hogy ne is szóljak a Modest-ről, akikről nem is tudom hány alkalommal derült ki, mennyire rövid pórázon vannak fogva a srácok (talán nem is véletlenül). Nem a bandáról, sokkal inkább a bandában eltöltött időszakáról akart szerintem ez szólni, bármit jelenthetett, hogy most jobban kibontakozhat, és a saját útját járja, hogy most nincs mögötte a Modest, hogy nézze minden lépését, és így tovább. Csak azért, mert a dalszövegében meg lett említve a banda, még nem biztos hogy úgy akarja támadni őket, ahol tudja, mint ahogyan azt Zayn csinálta.
De azt erősen kétlem, hogy le akarná szólni a bandát, és annak tagjait. A bandában eltöltött idő bizonyos szempontból igen is pokollá tette mindannyiuk életét, nem bontakozhattak ki, kevesebb hely maradt a kreativitásnak, hogy ne is szóljak a Modest-ről, akikről nem is tudom hány alkalommal derült ki, mennyire rövid pórázon vannak fogva a srácok (talán nem is véletlenül). Nem a bandáról, sokkal inkább a bandában eltöltött időszakáról akart szerintem ez szólni, bármit jelenthetett, hogy most jobban kibontakozhat, és a saját útját járja, hogy most nincs mögötte a Modest, hogy nézze minden lépését, és így tovább. Csak azért, mert a dalszövegében meg lett említve a banda, még nem biztos hogy úgy akarja támadni őket, ahol tudja, mint ahogyan azt Zayn csinálta.
2017. május 18. 21:11
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Liam sose volt ilyen az 1D alatt, nem tudom, hogy egy APA egyáltalán miért énekel ilyet. Még nem állt erre készen, az látszik.
2017. május 18. 21:16
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Lambika: te neked minden cikkhez van egy epés megszólalásod? Mert akkor talán írhatnál helyesen is (az nem egydé, hogy "az"-t tegyél elé, de az összes többi kommented minden cikk alatt hemzseg a hibáktól xD)
2017. május 18. 22:20
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát az 1Dnek tényleg vége Liemben pedig csalódtam...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: