A 19 éves színésznő bár szívesen vállalna munkát a Disney-nél, nem tartja valószínűnek, hogy foglalkoztatnák őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne szerint a Disney csatorna utálja őt
2017. május 18. 07:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 18. 08:42
Miért van olyan érzésem, hogy a poszt miatt fogják kitenni Bellát a sorozatból? (Ha azt nézzük, hogy a Famous in Love a Disney-hez tartozik)
2017. május 18. 09:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Valamit valamiért... A Disney egy brand, amit a világon mindenki ismer, szóval nem fogják olyan dolgokhoz adni a nevüket, amik esetleg kedvezőtlen helyzetbe hozzák őket vagy veszteséget fognak nekik produkálni. Ezért várták el az üdvöskéiktől (szép kis pénz ellenében), hogy öltsék magukra az általuk kreált ártatlan, szerethető, kedves szomszédlány-imidzst.
Nem is értem, miért köpködnek vissza Belláék, ugyanis akkor jó volt a vállalat, mikor fizetett nekik. Felesleges mártírkodni, mert a Disney tette őt ismertté, általuk lett ma az, aki.
Nem is értem, miért köpködnek vissza Belláék, ugyanis akkor jó volt a vállalat, mikor fizetett nekik. Felesleges mártírkodni, mert a Disney tette őt ismertté, általuk lett ma az, aki.
2017. május 18. 11:18
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Jaj már úgy hiányoztak a róla szóló cikkek, most már tudom miért voltam depressziós napokig, de most újra önmagam vagyok, mert megjelent végre róla egy cikk...
2017. május 18. 11:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Tehetsége?
Milyen tehetsége? Egy magamutogató mitugrász kis senki.
2017. május 18. 14:14
Szóval most szívesen visszamenne oda, ahonnan úgy menekült?xd
logikus.
logikus.
2017. május 18. 15:23
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ezek szerint most is a Disney-nél van lol. Szerintem, ha leszólta is őket, inkább a pénzt néznék, és alkalmaznák, ha arról van szó egy ilyen Possible filmre is. Végülis a rajongótábora megvan.
2017. május 18. 17:10
Ahogy publikusan viselkedik, a brazzersnél jobb helye lenne mint a Disneynél
2017. május 18. 19:04
Mintha lett volna már egy ilyen cikk..
Amúgy meg ez a nő nem 100-as...
Amúgy meg ez a nő nem 100-as...
2017. május 18. 19:09
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Igazából elég szomorú, hogy egy édesanya arra kényszeríti a feltörekvő, éppen önmagát kereső kislányát, hogy NE legyen önmaga. Komolyan ne haragudjatok, de milyen pofátlan anya az olyan, aki képes a lányát dolgoztatni, azért, hogy neki ne kelljen. Oké, hogy Bella színésznő és élvezte/élvezi a munkáját, de ez nem normális dolog. Lehet most én vagyok a hülye, hogy ezen fent akadtam, mert ahogy elnézem a kommenteket, mindenki Bellát szidja.
2017. május 18. 21:08
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Qweerty: én is pont erre gondoltam. Egy anyának nem szabadna szerintem ilyet mondania, hogy ne légy önmagad. Gratulálok, remek anya...
És csodálkoztok, hogy ilyen a lánya. Még mindig Bella a normálisabb kettejük közül...
És csodálkoztok, hogy ilyen a lánya. Még mindig Bella a normálisabb kettejük közül...
2017. május 19. 08:25
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Hmm.. Valami ilyesmit állított egykor még Miley Cyrus is. Mármint hogy ő is régen ilyen volt, csak megkellet játszania magát. ... Igaza van Qweerty.-nek is, hogy az anyja se normális, mivel ő kényszerítette a lányát hogy "jó kislány" legyen, de az hogy Bella Thorne most ilyen mármint a viselkedése... (ez alatt pl, azt értem mikor videóba szőrtelenítette a hónalját, és stb... szinte úgy viselkedik most, mint pár hónapja Miley Cyrus) Emiatt gondolom ÉN azt hogy nem csak az anya nem normális, de lassan a lánynak is kezd elmenni otthonról.
/Ne haragudjatok, ez csak én véleményem.
/
/Ne haragudjatok, ez csak én véleményem.
2017. május 19. 15:05
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Nagyon rossz lehet hogy valami olyasmi imázst kell kialakítanod ami baromira nem te vagy. Ebbe bele is lehet betegedni. Ez olyan mint mikor boldognak és kiegyensúlyozottnak tettetjük magunkat emberek között közben meg...
Szóval utálja csak a Disney kit érdekel. Ha nem tetszik nekik hogy valaki szeretne önmaga lenni akkor csá.
Amit egyébként az anyukája mondott, az teljesen korrekt. Te sem akarnád elveszíteni a házad és mindened. Az anyjának se lehetett könnyű végignézni ahogy próbálják kiölni az egyéniséget Bellából.
Szóval utálja csak a Disney kit érdekel. Ha nem tetszik nekik hogy valaki szeretne önmaga lenni akkor csá.
Amit egyébként az anyukája mondott, az teljesen korrekt. Te sem akarnád elveszíteni a házad és mindened. Az anyjának se lehetett könnyű végignézni ahogy próbálják kiölni az egyéniséget Bellából.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: