A JYP Entertainment által menedzselt lánycsapat, a Twice az idei évben másodszorra tért vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Űrlénynek jelel a Twice
2017. május 17. 13:37
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Sokkal jobb lenne a dal a rap rész nélkül, amúgy Jihyo, Nayeon és Tzuyu részeit nagyon szeretem. A klip pedig baromira tetszik. Összességében szerintem nem annyira rossz ez a dal, mint amennyire beállítják az emberek.
2017. május 17. 17:51
A klip és a dal is nagyon tetszik:) az album többi dalát még nem hallgattam meg, de arra is szánok majd időt. Biztos nagyon jó lett, mi mást várhatnánk a Twice-tól?
2017. május 17. 18:41
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Nekem ez most határozottan nem jön be. Sem a dal, sem a klip. Eddig sem volt a kedvec lány csapatom a Twice, de sokkal jobb számaik voltak. Csalódás nekem ez a comeback-jük most. :c
2017. május 17. 19:12
Nekem a klip is és a szám is tetszik. Nem baj, ha más, mint eddig, így is megállják a helyüket. Nekem nagyon bejön. :3
2017. május 17. 19:29
Első pár hallásra nem tetszett, de most már imádom, annyira fülbemászó.
A refrénje még mindig nem tetszik, de a dal többi része szuper.
Jungyeon és Chaeyeon része a kedvencem, annyira tehetségesek. :3 (persze a többiek is). Az egész koncepció nagyon klassz,mint mindig, ezért is nagy kedvenceim. Mindig elő tudnak állni valami különlegessel, amivel levesznek a lábamról. Alapból nem szeretem a cuki lánycsapatokat, de a Twice ezalól kivétel. Az albumon található többi szám is tetszik, az Only You az egyik kedvencem.
2017. május 17. 22:23
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a signal es az eye eye eyes nagyon fulbemaszoak imadom oket ^^ maga a koncepcio csoppet idetlen, de a koreo es a refren baromi cuki :3 de ha az egesz albumot egyben kellene ertekelni, akkor valoban nem egy mestermu.
nagyon megszerettem a lanyokat ahhoz kepest, hogy mennyire antipatikusak voltak szamomra az elejen a tulhajpoltsaguk miatt. rengeteg jo szamuk van es edesek is, de be kell latni, egyikuknek sincs eszmeletlen tehetsege vagy eppen hangi adottsaga.
nagyon megszerettem a lanyokat ahhoz kepest, hogy mennyire antipatikusak voltak szamomra az elejen a tulhajpoltsaguk miatt. rengeteg jo szamuk van es edesek is, de be kell latni, egyikuknek sincs eszmeletlen tehetsege vagy eppen hangi adottsaga.
2017. május 18. 10:23
Amióta meghallottam, folyton ez jár a fejemben
Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is.
2017. május 18. 13:23
Nem lett rossz se a szám, se a klip, bár kicsit jobbra számítottam. De háttérzajnak pont megfelel.
2017. május 18. 19:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Hát a Twice nálam még mindig olyan csapat, akikkel úgy állok, hogy magam sem tudom eldönteni kedvelem-e őket vagy sem. Rajongójuk határozottan nem vagyok, őszintén szólva nem látok egyik tagban sem akkora nagy tehetséget, hogy az agyam eldobjam. Viszont a dalaik többsége pár hallgatás után magával ragadnak, érdekes mód. Ezt a cb-t picit üresnek éreztem, nem volt olyan energikus, mint a többi számuk, viszont a refrén mégis baromira bejön.
A koncepció is egyedi, bár a lányok kinézete szerintem katasztrofális. XD Nem leszólásként, de nem tudom miért magasztalják a lányok szépségét az egekbe amikor szerintem a tagok többsége teljesen átlagos kinézetű. Megértem miért van ekkora sikerük, hisz valóban fülbemászó dalaik vannak, viszont a dalszövegeik olyan meeeh kategória, tartalom nélkül. Nekem egy kicsit több kell pár cuki koncepcónál, hogy megszeressek egy csapatot.
2017. május 22. 20:50
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Hm, igazából, már egy hetes simán megvan a dal, az album is, és én még nem tudtam megemészteni...
Szeretem a lányokat, nagy rajongó vagyok, és vártam is ezt a comeback-et, viszont csalódtam egy picit. Nekem tetszettek a teaser képek és videók, felcsigáztak, azzal semmi bajom, kicsit fura és szokatlan ez az űrlény sztájl, de nekem bejön. Ellenben a Signal nagyon nem nyerte el a tetszésem, sőt. Kell még sokat hallgatnom, hogy legalább egy picit is megkedveljem, de az azért segít, hogy a klip nekem nagyon tetszik, érdekes, de ötletes és a szöveg is adja. Valamint a tánc is aranyos.
DE!
Ez az album most nagyon nem. Nagyon.
(Ám, azért a Hold Me Tight című dalocskát imádom!
)
De több ilyet ne, ha lehet!
Szeretem a lányokat, nagy rajongó vagyok, és vártam is ezt a comeback-et, viszont csalódtam egy picit. Nekem tetszettek a teaser képek és videók, felcsigáztak, azzal semmi bajom, kicsit fura és szokatlan ez az űrlény sztájl, de nekem bejön. Ellenben a Signal nagyon nem nyerte el a tetszésem, sőt. Kell még sokat hallgatnom, hogy legalább egy picit is megkedveljem, de az azért segít, hogy a klip nekem nagyon tetszik, érdekes, de ötletes és a szöveg is adja. Valamint a tánc is aranyos.
DE!
Ez az album most nagyon nem. Nagyon.
(Ám, azért a Hold Me Tight című dalocskát imádom!
De több ilyet ne, ha lehet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: