Maximum fordulatszámon pörög a VIXX – negyedik középlemezével és új klippel jelentkezett a dél-koreai formáció!
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a VIXX
2017. május 15. 18:34
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Mikor a concept fotókat láttam, féltem hogy rossz lesz, de szerencsére kellemesen csalódtam. Jó lett, nagyon.:33
2017. május 15. 20:00
Idézet (Lilibeth @ 2017.05.15. 19:50)
Nem igaz, hogy a koreaiak egy normális dalt sem tudnak csinálni.
természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, de azért mert neked nem tetszik, attól lehet normális dal.
2017. május 15. 20:02
Idézet (Lilibeth @ 2017.05.15. 19:50)
Nem igaz, hogy a koreaiak egy normális dalt sem tudnak csinálni.
Legalább változatosak, nem úgy, mint a legtöbb amerikai előadó
A dal és a klip is nagyon tetszik, olyan szép lett. Imádom
2017. május 15. 22:06
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Lilibeth, azért ez nem teljesen igaz, én személy szerint barátok által ismerem koreai zenét, nem tudok róla sok mindent, mondjuk Psy-t imádom, irtóra egyedinek tartom és hihetetlen milyen jól mozog. Mostanában eléggé megszaporodott az oldalon az ilyen jellegű cikkek száma, néha meg is nézek egy kettőt és ha nem is tetszik a zene maga, de klipek annyira gyönyörűen vannak kivitelezve, meg a az outfittek egyszerűen baromi kreatívak, ilyen szempontból lehetne tőlük mit tanulni.
2017. május 16. 18:53
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A szám is a klip is eszméletlen jó lett
2017. május 18. 20:28
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 online
|
Az Into the Voidhoz nekem okveltenül kell egy klip! Addig nem nyugszom. Az a dal valami hihetetlenül karizmatikus számomra. A Shangri-La helyett inkább ahhoz forgattam volna klipet, az biztos. Ha már itt tartunk, szerintem pont a Shangri-La nem annyira ütős dal a korongról a többihez viszonyítva. Egyáltalán nem rossz dal, de egy kicsit üresnek érzem. Viszont a klip hű maradt a VIXX-hez, a koncepciók királyai. Még mindig Leo biased, és még mindig hűséges Starlight vagyok. Köszönöm VIXX a kemény munkátokat.
2017. május 18. 23:36
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 online
|
Khm, módosítanom kell a Shangri-La-ról alkotott korábbi véleményem. Kb. 8. hallgatásra teljesen magával ragadott. T__T
2017. május 20. 14:14
Ó anyám, hogy tudja mindig túlszárnyalni saját magát a VIXX? Nem is értem... Valami titkos bűvös bájital lehet e mögött, vagy Rovix kísérletezik rajuk éjszaka a Jellyfish épülete alatt lévő rejtett laborban, vagy én nem tudom
Viccet félretéve, kifogástalan lett az album. Megvan a jellegzetes stílusa, mégis totál mást lehet szeretni mindegyik nótában. Nagyon jól vannak összerakva zeneileg a dalok, ami picit talán a klasszikus "catchy"-ség rovására megy, de ezzel nagy baj nincs, az én ízlésemnek még egyik sem túl elvont. A vokál zseniális, az N hangjában való érzelmek különösen megfogtak, Hongbin és Hyuk (főleg Hyuk) ragyognak, Ravi szedi a pénzt ezerrel a dalok licensze után és gyilkol LOL, a két dalosmadár főénekesről meg ne is beszélgessünk. Az egész Shangri-La összességében más, mint az eddigiek, de a fiúk egyénisége leheli belé azt a bizonyos VIXX-lelket.
A klip baromi szép lett. Különösebben szembetűnő sztorija nincs, de a szimbolika megjelenik, amiből egyértelműen kiderül, melyik történet inspirálta a klipet, és a birthflower-birthstone koncepció is zseniális. A koreográfia a legyezőkkel, áhh, nem is részletezem, mert abból jó nem sül ki
Az egyetlen, amit viszont nagyon vártam és hiányolok, az a konkrét születési kövek használata. A ruháik visszaadják ugyan színben ezeket, de maguk az ékkövek mondjuk megjelenhettek volna rajtuk, vagy a legyezőkön, vagy valahol. Én ezt a részletet még mindenképp hozzáadtam volna, de tényleg ennyi a hibája az egésznek
Summa summarum, miután írtam egy kisebb regényt, nem csalódtam. Kíváncsian várom, hogyan alakul a promóció, és lehetőségeimhez mérten (vizsgaidőszak höhö) mindenképp támogatom a VIXX-et, mert igazán megérdemlik ezért a minőségi albumért.
Atyavilág, tényleg kicsit visszafoghattam volna magam
ki fogja ezt ugyan végigolvasni
Viccet félretéve, kifogástalan lett az album. Megvan a jellegzetes stílusa, mégis totál mást lehet szeretni mindegyik nótában. Nagyon jól vannak összerakva zeneileg a dalok, ami picit talán a klasszikus "catchy"-ség rovására megy, de ezzel nagy baj nincs, az én ízlésemnek még egyik sem túl elvont. A vokál zseniális, az N hangjában való érzelmek különösen megfogtak, Hongbin és Hyuk (főleg Hyuk) ragyognak, Ravi szedi a pénzt ezerrel a dalok licensze után és gyilkol LOL, a két dalosmadár főénekesről meg ne is beszélgessünk. Az egész Shangri-La összességében más, mint az eddigiek, de a fiúk egyénisége leheli belé azt a bizonyos VIXX-lelket.
A klip baromi szép lett. Különösebben szembetűnő sztorija nincs, de a szimbolika megjelenik, amiből egyértelműen kiderül, melyik történet inspirálta a klipet, és a birthflower-birthstone koncepció is zseniális. A koreográfia a legyezőkkel, áhh, nem is részletezem, mert abból jó nem sül ki
Summa summarum, miután írtam egy kisebb regényt, nem csalódtam. Kíváncsian várom, hogyan alakul a promóció, és lehetőségeimhez mérten (vizsgaidőszak höhö) mindenképp támogatom a VIXX-et, mert igazán megérdemlik ezért a minőségi albumért.
Atyavilág, tényleg kicsit visszafoghattam volna magam
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: