Rossnak nem kell aggódnia, Reggie Mantel szerepe ugyanis jó kezekben lesz az utódjánál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan, ki váltja Ross Butlert a Riverdale-ben
2017. május 15. 07:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 15. 10:05
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Hát szerintem pont, hogy rosszul döntött - a Riverdale-ben még sok lehetőség van, több évadnyit ki lehet belőle hozni, ellenben a 13 okom voltnál már ez a 2. éved is nagyon erőltetett dolog. Mindkettő nagyon jó sorozat, de szerintem a Riverdale tovább fogja húzni.
2017. május 15. 10:13
Jól döntött. Én nem akarnék olyan szar, problematikus sorozatnak része lenni, mint a Riverdale. A 13RW még elmegy.
2017. május 16. 15:32
Nekem, ez a pasas, nagyon fura. Szerintem nem kellett volna többet felhozni Reggie karakterét többet, mert már az utolsó pár részben sem szerepelt.
2017. június 15. 08:35
|
|
Bori2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 264899 offline
|
@Sarah96 Ebben nincs igazad... 1. .Mert 13rsw-nak még sok lehetősége van a folytatásra, az már csak másik kérdés hogy teljesíteni is tudják-e. De az első évad színvonala alapján ez számukra sima ügy lesz. 2. Mert a 13rsw 2 hónap alatt ÓRIÁSI nézettséget ért el. Ez már lassan rekord időnek is számíthat.
A riverdale pedig eléggé alacsony nézettségű a 13rsw-hez képest. És nekem fogalmam sincs hogy mi következhet az 1. évadja után a Riverdale-ben.
Egyébként meg lehet hogy Ross jobban élvezte a 13rsw forgatását és azzal is bele adott egy picit a döntésbe.
Én is imádom mindkét sorozatot, de szerintem jobban járt a 13rsw-vel! ❤
A riverdale pedig eléggé alacsony nézettségű a 13rsw-hez képest. És nekem fogalmam sincs hogy mi következhet az 1. évadja után a Riverdale-ben.
Egyébként meg lehet hogy Ross jobban élvezte a 13rsw forgatását és azzal is bele adott egy picit a döntésbe.
Én is imádom mindkét sorozatot, de szerintem jobban járt a 13rsw-vel! ❤
2017. július 13. 19:19
JÉZUSISTENEM. mi a francnak nem lehetett volna kiírni Reggie-t, úgy sem volt nagy szerepe, helyette behoztak egy ilyen nyomoroncot? nem akarok előítéletes lenni, de az vagyok, és nincs mit tenni, borzasztóan unszimpatikus személy, remélem nem sokat kell majd látnom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: