A 20 éves színésznő egy éve még élete legsötétebb időszakából kereste a kiutat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lili Reinhartot a Riverdale mentette meg a depressziótól
2017. május 14. 16:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 14. 17:31
istenem Lili
ez most nagyot fordított a gondolkodásmenetemen
ez most nagyot fordított a gondolkodásmenetemen
2017. május 15. 07:01
Csodás szavak
Nagyon boldog vagyok, ha ő is:)
és a végén a gondoltok, amiket megosztott velünk, hát. nagyon igaza van, és úgy gondolom ez nekem is szólt. Megpróbálok példát venni róla, és igyekszem én is pozitívan gondolkodni.
Imádom Lili-t.
és a végén a gondoltok, amiket megosztott velünk, hát. nagyon igaza van, és úgy gondolom ez nekem is szólt. Megpróbálok példát venni róla, és igyekszem én is pozitívan gondolkodni.
Imádom Lili-t.
2017. május 15. 16:17
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Erre valaszoljon mar valaki kérem szepen!!!!
Szóval, en megneztem a Rivardale első részét Hat szetuntam magam rajta.Nekem nagyon nem tetszett,igy nem is folytattam de annak mar egy honapja. Viszont azt mondjak h csak az elso resz unalmas,a tobbi beindul.
Valaki megerositene nekem??H az elso nem tetszett a tobbi se fog?Vagy adjak meg egy eselyt?
Szóval, en megneztem a Rivardale első részét Hat szetuntam magam rajta.Nekem nagyon nem tetszett,igy nem is folytattam de annak mar egy honapja. Viszont azt mondjak h csak az elso resz unalmas,a tobbi beindul.
Valaki megerositene nekem??H az elso nem tetszett a tobbi se fog?Vagy adjak meg egy eselyt?
2017. május 15. 18:48
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
LovelyBarbaraPalvin: mindenkeppen adj neki meg egy eselyt, garantalom, hogy imadni fogod:) Az elso resz tenyleg uncsi egy kicsit, de a tobbi resze egyaltalan nem az. Szoval, folytasd, es ha nem tetszik, legfeljebb abbahagyod.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: