Starity

Kylie Jenner megműtötte a melleit is?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 16. 15:23 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (caramelfrappglars @ 2017.05.15. 18:40)
Egyértelmű, hogy megműttette a melleit. Az egész lány mű - viszont én őt sajnálom. Legutóbb olvastam egy cikket róla és a családjáról, amiben leírták, hogy nem csak azért fekszik folyton kés alá, mert ezt látja otthon, hanem mert mivel régebben az ő arcvonásai voltak a "legkevésbé szépek" a család többi tagjához képest, ezért mindig olyan szép akart lenni, mint a többi lány/nő/hölgy a családban. Akár hiszitek, akár nem, nem azért teszi ezeket, mert esetleg ő is bele szeretne tartozni az élő Barbie-babák sorába, hanem csupán meg szeretne felelni a családjának, a nyilvánosságnak, de legfőképp önmagának. Természetesen így rossz példát mutat, mert ezzel azt hiteti el az emberekkel, hogy a saját, természetes külsőnk egy tökéletlen, javítanivaló, "választható" kinézet, amit egy pár millió dollárral könnyen meg lehet változtatni. De én valamennyire megértem őt. Szerintem a legkisebb gondja az, hogy milyen példát mutat. Igen, neki(k) is vannak problémáik, elég sok, hiába a hírnév és a rengeteg pénz. Egy tévéműsorban nézte végig mindenki azt, ahogy felnőnek, így mindig meg kellett, hogy játsszák magukat, és gyerekként azt tanulták, hogy ne mutassák ki a valódi érzelmeiket. Szóval ahelyett, hogy olyan jelzőket használnánk, hogy "undorító", "borzalmas", és egyebek, inkább utána kellene nézni, hogy miért teszi ezt.

Uramatyámm,de igazad van
2017. május 16. 16:21 #42
- törölt felhasználó -    
Hányok ettől a csajtól.Egyszerűen olyan nagyon mű meg ronda,hogy leírni sem lehet.
2017. május 16. 18:49 #43
starshadoww12
starshadoww12
új tag

Státuszwe're not lovers, we're just strangers...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 263498
Szerintem photoshop... :/
2017. május 20. 22:15 #44
Kepymancs11
Kepymancs11
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0