Kylie Jenner megműtötte a melleit is?
2017. május 14. 20:15
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Már annyi mindenét megműttette, hogy az egész "nő" full mű. Már semmin nem lepődnék meg.
2017. május 14. 20:40
Ki az akinek 2017 májusában újdonság az, hogy Kylie-nak műmelle van?
2017. május 14. 22:13
Inkább az agyába tett volna implantátumot, annak talán haszna is lett volna
2017. május 14. 22:21
Idézet (Gothic01 @ 2017.05.14. 22:13)
Inkább az agyába tett volna implantátumot, annak talán haszna is lett volna 
Na, ezen nagyon felnevettem!
Amúgy szerintem a mai világban azon kéne meglepődni, ha valaki ilyen keretek között természetesen jelenne meg. Undorító, hogy az agyonkezelt műbabák tonna sminkkel ennyi embert foglalkoztatnak. Egy ilyen "nő" húsz év múlva úgy fog hatni, mint egy elrontott barbie baba.
2017. május 14. 23:58
Ha annyira akarták volna, akkor eltüntethették volna a vágást photoshoppal..
2017. május 15. 18:40
|
|
caramelfrappglarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 259476 offline
|
Egyértelmű, hogy megműttette a melleit. Az egész lány mű - viszont én őt sajnálom. Legutóbb olvastam egy cikket róla és a családjáról, amiben leírták, hogy nem csak azért fekszik folyton kés alá, mert ezt látja otthon, hanem mert mivel régebben az ő arcvonásai voltak a "legkevésbé szépek" a család többi tagjához képest, ezért mindig olyan szép akart lenni, mint a többi lány/nő/hölgy a családban. Akár hiszitek, akár nem, nem azért teszi ezeket, mert esetleg ő is bele szeretne tartozni az élő Barbie-babák sorába, hanem csupán meg szeretne felelni a családjának, a nyilvánosságnak, de legfőképp önmagának. Természetesen így rossz példát mutat, mert ezzel azt hiteti el az emberekkel, hogy a saját, természetes külsőnk egy tökéletlen, javítanivaló, "választható" kinézet, amit egy pár millió dollárral könnyen meg lehet változtatni. De én valamennyire megértem őt. Szerintem a legkisebb gondja az, hogy milyen példát mutat. Igen, neki(k) is vannak problémáik, elég sok, hiába a hírnév és a rengeteg pénz. Egy tévéműsorban nézte végig mindenki azt, ahogy felnőnek, így mindig meg kellett, hogy játsszák magukat, és gyerekként azt tanulták, hogy ne mutassák ki a valódi érzelmeiket. Szóval ahelyett, hogy olyan jelzőket használnánk, hogy "undorító", "borzalmas", és egyebek, inkább utána kellene nézni, hogy miért teszi ezt.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. május 16. 14:06
Szerintem senki sem vak, mindenki tisztán látta, hogy a mellei sem igaziak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.