A depresszió komoly mentális betegség, mégis sokan tabunak tartják a témát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kilenc lány vallott a depressziójáról
2017. május 14. 17:17
Idézet
Ha azt látod, hogy más szorul segítségre ezt az oldalt olvasd el, hogy tudd mit tehetsz érte!
404
Error - Page Not Found
2017. május 14. 18:49
Idézet
Csillámkecske04
Idézet
Ha azt látod, hogy más szorul segítségre ezt az oldalt olvasd el, hogy tudd mit tehetsz érte!
404
Error - Page Not Found
Idézet
404
Error - Page Not Found
Én is néztem, egyiket sem adja be.
2017. május 14. 19:00
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Jó tudom, hogy megváltozott ennek az oldalnak az összetétele az évek alatt, de férfiak is lehetnek depressziósok nem csak lányok. Én 27 vagyok és 13 éves korom óta vesebeteg, 12x műtöttek és 16 éves korom óta dialízisen vagyok, het 3x egy gép tisztítja a véremet a beteg veséim helyett. Nyugtatót szoktam néha szedni és sokszor nagyon magam alatt vagyok és bizony depressziós is voltam évekig, mert a betegségem a suli rovására ment sokszor, a szociális életem katasztrófa volt, mert rengeteg heg van a kezemen is, ami miatt visszahúzódóvá váltam és nem rendelkezem az egészséges emberek fizikumával, emiatt nem tudok úgy szórakozni, de akár sétálni, mint mások. Szóval a depresszió valóban egy nagyon rossz dolog, de ki lehet belőle lábalni, én vagyok rá az élő példa, hogy sok megpróbáltatás után is lehet teljes életet élni. Persze nem szabad félni segítséget kérni, sose szégyen a segítség kérés, akár pszichológussal beszélgetni sem az, mint ahogy sokan azt hiszik. Mindenki legyen boldog és felszabadult.
Peace!
Peace!
2017. május 14. 19:09
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Sajnos ezen én is keresztülmegyek/mentem. Tudom, mit érez az, aki depressziós, és igyekszem figyelni másokra, mert szerencsére rám figyelnek.
2017. május 14. 20:08
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Én sajnos megtapasztaltam milyen érzés depressziósnak lenni, de hiszek abba, hogy a sok gyógyszer tényleg nem megoldás, olyan pszichológushoz mentem, ahol a fő téma nem a gyógyszer, hanem a tényleges gyógyulás. Bár a fő problémámból azóta sem gyógyultam ki és még mindig kínoz, néhány tünetem megszüntetette, és már csak enyhébb depresszióban szenvedek..... De minden hasonló lelki, vagy mentális betegnek küldöm, hogy ne adjátok fel, és kitartást!
2017. május 14. 20:48
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Így van ahogy van.
A legnehezebb dolog mindennap felkelni és végigszenvedni a napot miközben azt kell tettetned mennyire boldog vagy miközben belül már annyira nem érzel semmit hogy inkább meghalnál.
A legnehezebb dolog mindennap felkelni és végigszenvedni a napot miközben azt kell tettetned mennyire boldog vagy miközben belül már annyira nem érzel semmit hogy inkább meghalnál.
2017. május 15. 09:22
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
A legtöbb ember sajnos depresszióban szenved. A gyógyszerek nem mindig segítenek sem az ha beszélsz valakivel.Én nap min nap keresztülesek rajta , de azért próbálok tenni ellene hogy ne így legyen.Csak r*hadt nehéz.
2017. május 16. 15:13
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Én ezért is tartom felháborítónak, hogyha valaki ezzel viccelődik. Az meg szánalmas, ha valaki azt hazudja, hogy o ilyen betegségben szenved, ebben semmi menő vagy vicces nincs
2017. május 17. 17:19
Sajnos nekem is volt részem depresszióban, így tudom, hogy a lányok tapasztalatai a cikkben teljesen reálisak voltak ezzel a betegséggel kapcsolatban. A segítség kérés, illetve a felismerés, hogy arra szükségünk van, a legfontosabb.
2017. május 23. 16:13
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Nekem is volt részem benne, és ezek a lányok teljesen igaz dolgokat mondtak. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: