5 sorozat, amit mindenképp nézned kell!
2017. május 15. 18:22
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Ízlések és pofonok...
2017. május 16. 10:13
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Személy szerint a Faking It-et és a How to get away with murder?-t kivettem volna. Helyette van sokallta jobb, illetve több, mint a Lucifer, iZombie és természetesen a Game of Thrones.
Valamint a Shadowhunters kétségeket ébreszt bennem, mivel én olvastam a könyveket, háát. Nem.. :/ Valahogy nem bejövős.
The 100, illetve True Blood a sorozat-típus kedvelőinek abszolút ajánlott.
De ahogy látom, sokaknak nem egy pontjával van "problémája" a cikk tartalmával
Esetleg egy szavazás keretein belül kíváncsi lennék, hányan szeretnek egy-egy sorozatot
Itt is hagynék egy felsorolást: The 100, Shadowhunters, True Blood, Lucifer, iZombie, Game of Thrones, How I Met Your Mother, Taboo, 2 Broke Girls, Once Upon a Time, Flash, West World, Sherlock, Grimm, Supernatural, Gossip Girl. Hirtelen ennyi
Valamint a Shadowhunters kétségeket ébreszt bennem, mivel én olvastam a könyveket, háát. Nem.. :/ Valahogy nem bejövős.
The 100, illetve True Blood a sorozat-típus kedvelőinek abszolút ajánlott.
De ahogy látom, sokaknak nem egy pontjával van "problémája" a cikk tartalmával
Itt is hagynék egy felsorolást: The 100, Shadowhunters, True Blood, Lucifer, iZombie, Game of Thrones, How I Met Your Mother, Taboo, 2 Broke Girls, Once Upon a Time, Flash, West World, Sherlock, Grimm, Supernatural, Gossip Girl. Hirtelen ennyi
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2017. május 16. 15:17
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
A The 100-ot nagyon adom, de azért meg elfért volna pár sorozat ezen a listán
2017. május 18. 18:11
|
|
Enjambementúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 264370 offline
|
Szerintem a True Blood c. sorozatnál a könyv sokkal jobb. És most nem csupán a könyvmoly beszél belőlem, inkább a tapasztalat. A sorozatban a karakterek egyértelműen bénára sikeredtek, és nekem a történet cselekménye sem jött át annyira, mint a könyvben.
2017. május 20. 10:59
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Maximum a 4.-es. A vámpírosokat nem szeretem, a shadowhunters a filmel meghagyott egy meghatározó véleményt. Vígjátékot nagyon ritkán nézek, de ez ígéretesnek tűnik, a the 100-nál pedig 5 résznél tovább nem bírtam
Mindenkinek más az ízlésvilága, nincs olyan, hogy mindenképpen nézd, úgy is jó, és mindenki szereti.
2017. május 24. 10:50
Jééé, végre valaki beleírta a True Blood-ot...
1 felhasználónak tetszik:
lucymharding
2017. május 25. 16:44
A Shadowhunters egy eszméletlenül gyenge sorozat, nem is értem, hogy hogyan vergődhettem magam végig az első évadon. Egyedül Magnus és még talán Izzy karaktere akik érdekesek és a színészekben van némi potenciál, de például a főszereplő színésznőt, McNamara kisasszonyt kész szenvedés volt a képernyőn látni.
A második évadnak az első részéből körülbelül 10 percet néztem, mert szörnyű volt. Amiről még tudnék nyilatkozni, az a Faking It, amit bár nem fejeztem be, de láttam az első évadot és az eléggé szórakoztató volt, én nagyon szerettem nézni. Karma eléggé idegesítő volt számomra, de Amy-t nagyon megszerettem.
Amit viszont mindenkinek tudnék nagyon ajánlani, az a The 100. Legnagyobb kedvenc sorozatom, eszméletlenül imádom. Hihetetlenül izgalmas, a karakterek mind kidolgozottak, a cselekmény tele van fordulatokkal és emellett erkölcsi normákat is tanít. Nincsen semmi, ami miatt valami negatívat mondhatnék rá, ez a sorozat úgy tökéletes, ahogyan van. Kicsit elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, de ez a sorozat tényleg kiemelkedik a többi light-os közül. Emellett pedig igazi színészek játsszák a karaktereket, nem csak fapofával néznek bambán maguk elé, hanem tényleg értik a dolgukat. Nagyon közel lehet kerülni egy-egy karakterhez, én is így jártam néhányukkal.
Amit viszont mindenkinek tudnék nagyon ajánlani, az a The 100. Legnagyobb kedvenc sorozatom, eszméletlenül imádom. Hihetetlenül izgalmas, a karakterek mind kidolgozottak, a cselekmény tele van fordulatokkal és emellett erkölcsi normákat is tanít. Nincsen semmi, ami miatt valami negatívat mondhatnék rá, ez a sorozat úgy tökéletes, ahogyan van. Kicsit elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, de ez a sorozat tényleg kiemelkedik a többi light-os közül. Emellett pedig igazi színészek játsszák a karaktereket, nem csak fapofával néznek bambán maguk elé, hanem tényleg értik a dolgukat. Nagyon közel lehet kerülni egy-egy karakterhez, én is így jártam néhányukkal.
2017. július 18. 11:50
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
Faking It - ez nagyon jó!!! Nem olyan régen nézem, és nagyon jó, szeretem.
100, és Shadowhunters 1. részüket megnéztem, nem tetszett, talán mert nem nekem találták ki. A többit nem ismerem, de nem is izgat. Jobban szeretem Faking It-féleséget.
100, és Shadowhunters 1. részüket megnéztem, nem tetszett, talán mert nem nekem találták ki. A többit nem ismerem, de nem is izgat. Jobban szeretem Faking It-féleséget.
2017. szeptember 02. 06:16
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
CeCeLove: hol a többi ötmilliárd sorozat? Lol
2017. szeptember 02. 09:21
A Shadowhunterssel nagyon le vagyok maradva, viszont a The 100 egy elképesztően jó sorozat
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.