Bár a média és a rajongók imádják az alábbi sztárokat, azt csak kevesen tudják róluk, hogy nemcsak ők, de már felmenőik is híresek voltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 híresség, aki történelmi felmenőkkel rendelkezik
2017. május 11. 16:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 11. 17:22
|
Beyonce Knowelsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 259111 offline
|
Beyonce ♥♥♥
2017. május 11. 17:44
Amikor megláttam Robert képe mellett Vlad-ét, felröhögtem. Bármennyire is utálta az Alkonyatot, benne van a vérében a dolog... xD
2017. május 11. 17:55
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerintem nem mindegyik igaz,mert akár milyen fejlett is a technika nem könnyű az ilyen dolgokat jól megállapítani,mert nem biztos,hogy vezették rendesen a dolgokat!
2017. május 11. 18:40
Miközben olvastam, azon kezdtem gondolkodni, hogy nekem vajon vannak-e olyan távoli rokonaim, akiket ismerek/tudom, hogy vannak a világon de mégsem vagyok tisztában azzal, hogy egy "családból" származunk.
George és Abraham nagyon durván hasonlítanak egymásra, tényleg elhiszem, hogy lehet valami közük egymáshoz
LollyPoop, igaz!
George és Abraham nagyon durván hasonlítanak egymásra, tényleg elhiszem, hogy lehet valami közük egymáshoz
LollyPoop, igaz!
2017. május 11. 19:42
Úristen,Roberten meglepődtem!
Az ővé a leghihetetlenebb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: