A tízszeres Grammy-díjas énekesnő jelenleg is új albumán dolgozik, jelenleg a munka tölti ki az életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őszre várható Taylor Swift hatodik nagylemezének megjelenése
2017. május 11. 07:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 11. 14:35
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Na ezeket a beszólásokat nem bírom: ,,a csapból is én fogok folyni" (??) hányinger
2017. május 11. 15:40
BeckyGforevör, szarkazmust ismered? :'D
Annyira kíváncsi vagyok milyen lesz. Az 1989-es albumot nehéz lesz felülmúlnia, de hátha sikerül. :33
Annyira kíváncsi vagyok milyen lesz. Az 1989-es albumot nehéz lesz felülmúlnia, de hátha sikerül. :33
2017. május 11. 19:42
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Nagyon várom már, hogy visszatérjen!
2017. május 11. 21:35
Jöhetne hamarabb is, már tényleg nem bírok többet várni. Nem jelenik meg mostanság egy normális, szerethető album se (Ed korongját leszámítva), szükségem van Tayre. ♥
2017. május 12. 16:32
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Örülök Taylor albumának, sokan szidhatják őt a viselkedése miatt vagy a magánélete miatt (amihez egyébként semmi közünk) de tény, hogy amit le tett az asztalra az minőségi (hahó, tíz grammy!) viszont Ed megszólalása undorító. Annyira hányingergeltő ez az ember. A sikert garantáltnak veszi, miközben egy épkézláb gondolara sincs, a dalai nagy része hangzásban összehozható másokkal (több is) egyszerűen nem értem őt. A dalai nem annyira jók, hogy ezt eltűrjük neki.
Mint mondtam én várom Tay albumát, biztos nagyon jó lesz és maradandó szövegeket fog alkotni
Mint mondtam én várom Tay albumát, biztos nagyon jó lesz és maradandó szövegeket fog alkotni
2017. május 22. 13:35
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Bar csak mar most meghalgathatnam :3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: