Harry Styles a Today show-ban lépett fel, ahol az Ever Since New Yorkon, Sign of the Timeson és a One Directionös Stokcholm Syndrome-on kívül új dalát is bemutatta, a Carolinát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Harry Styles – Carolina
2017. május 09. 18:22
oh sweet jesus. mikor először hallottam a dalt teljesen el voltam ájulva. egyszerűen I-M-Á-D-O-M!
2017. május 09. 19:46
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Kár hogy nem voltam ott aww az összes olyan jó volt az új szám meg awww és mikkor el neveti magát nah akkor ott haltam meg...❤❤
2017. május 09. 21:56
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Rohadt jó lesz ez az album!❤
2017. május 09. 23:21
Idézet (LadyAly @ 2017.05.09. 19:13)
Gondolom nagyon elfogultnak kell lenni, hogy tetsszen ez a szám, vagy nem tudom. Engem így első hallásra minden esetre nem fogott meg.
Ez nem elfogultságról szól, hanem különböző ízlésekről. Nyilván neked is más zene tetszik, és azoknak is, akiknek bejön a dal. Attól még, mert neked nem tetszik valami, ami másoknak igen, nem biztos, hogy másoknak "elfogultságból" tetszik.
Egyébként, hogy a témához is konkrétabban hozzászóljak, egyre jobban várom az albumot, ez a dal is igazán megfogott, bár kicsit tartottam tőle, eddig mind a négy megjelent dal tetszik, úgyhogy várom a többit is.
2017. május 10. 06:26
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Vártam ezt a dalt, mert Harry azt nyilatkozta, hogy az apukájának Des-nek ez tetszett a legjobban az egész albumról. És mivel Ő hallgatott Beatles-t, Rolling Stones-t, Queen-t, Bowie-t mikor Harry kicsi volt, meghatározva ezzel a zenei ízlését, kíváncsi voltam milyen lehet. Nem csalódtam ebben sem! Most már nagyon szeretném hallani az albumot!!!
2017. május 11. 01:39
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Ugyan úgy, ahogy a Sign of the Times nem fogott meg abszolút, úgy ez elsőre a fülembe mászott, nagyon tetszik. A Stockholm Syndrome-nál pedig elkapott a sírhatnék. Emlékszek, mikor először hallottam tőlük dalt, mégpedig a Kiss Yout és azonnal szerelmes lettem beléjük
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: