A 38 éves színésznő az Instagramon hozta a rajongók tudomására, hogy elhagyja a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Morrison nélkül folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt
2017. május 09. 07:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 09. 07:52
Igaz, én már abbahagytam ezt a sorozatot, mert már egyáltalán nem kötött le, viszont tudom, sokan még reménykedtek abban, hogy valamikor újra az a színvonalas és izgalmas történet lesz, mint az első évadokban. De így? A főszereplő nélkül? Ennél már csak az lenne rosszabb, ha Reginát is ki kellene írni a sztoriból.
Teljesen felesleges folytatni a főbb szereplők nélkül.
Teljesen felesleges folytatni a főbb szereplők nélkül.
2017. május 09. 08:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nélküle mi értelme folytatódnia a sorozatnak? Ez kb olyan, mint mikor Nina kilépett a TVD-ből. Ha ő megy, semmi értelme folytatni a sorozatot, mert az ő karaktere a kapocs az összes szereplővel.
2017. május 09. 09:10
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Szerintem ez egyben a kaszát is jelenti, mivel Charmingék alapjáraton nem akartak részt venni a folytatásban. Így Hooknak se lenne sok értelme és marad Reg meg Rumple...
2017. május 09. 13:50
|
|
Dina332új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 260675 offline
|
Ez a lehetö legrosszabb hír. Anyira szeretem a sorozatot és ő a kedvencem, igy már tényleg nincs nagy értelme mert nélküle senki nem fogja nézni. De ki tugya mi fog még történi én még reménykedem egy jó hirben a sorozat és szereplöi kapcsán is egyaránt.
2017. május 09. 14:03
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
A hatodik évadot nem nézem,de nagyjából vágom miről van szó benne.Szerintem ha Hookkal összeházasodnak az tökéletes befejezés lenne mert megkapná Emma is a Happy Endet.
2017. május 09. 15:03
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Judit pont az eheti epizódban van az esküvő
Egyébként ez mi már? A hetedik évadban sem ő sem hófehérke és a herceg.... milyen lenne már... inkább ne is legyen hetedik évad
Egyébként ez mi már? A hetedik évadban sem ő sem hófehérke és a herceg.... milyen lenne már... inkább ne is legyen hetedik évad
2017. május 09. 18:02
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Szerintem is béna az, mikor kilép a főszereplő, de tovább folytatják. Olyankor vagy hagyják annyiba, vagy keressenek egy hasonló kinézetű szereplőt a főszerepre. A TVD se volt jó Nina nélkül, bármennyire is volt unszimpatikus mind Elena karaktere, mind Nina. Ott pl. Victoria Justice-t is felkérhették volna, vagy bárki más fiatal barna hajú csajt, akit kisminkelnek Elenának. Itt is megcsinálhatnák ezt, erre miért nem gondolnak?
2017. május 09. 18:38
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon imádom a sorozatot, ezert sajnos alig bírom elképzelni nélküle
2017. május 09. 19:57
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Nélküle nem lesz igazi a sori..de ha így döntött támogatom <33
2017. május 09. 22:19
Nagyon sokkolt a hír! Sajnálom, hogy itt hagy minket, de megértem. Kedvenc karakterem volt Reginával együtt. De nem csak mint karakter, mint színésznő lopta be magát ezrek szívébe köztük nekem is. ♥ Remélem lesz új évad azért..
2017. május 09. 22:22
|
|
Harley613új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 262119 offline
|
katherine0813 te miről beszélsz? XD
Szerinted komolyan az a megoldás egy ilyen problémára, hogy keresnek egy hasonló kinézetű színésznőt?
Ez szerintem baromira nem így működik.
A karakter ennyi évad után már jóformán összeforrt az őt alakító színésszel.
6 évad után szerinted nem okozna nagyobb felháborodást a színész lecserélése mint a karkter kiírása a történetből?
Nem rossz indulatból írtam, csak kicsit felbosszantott ez a felvetés.
Emmát szerintem pedig meg lehet érteni.
Ennyi év után kell a változás és a megújulás, bármennyire szomorú is, hogy nélküle folytatódik a sorozat (ha egyáltalán folytatódik).
Szerinted komolyan az a megoldás egy ilyen problémára, hogy keresnek egy hasonló kinézetű színésznőt?
Ez szerintem baromira nem így működik.
A karakter ennyi évad után már jóformán összeforrt az őt alakító színésszel.
6 évad után szerinted nem okozna nagyobb felháborodást a színész lecserélése mint a karkter kiírása a történetből?
Nem rossz indulatból írtam, csak kicsit felbosszantott ez a felvetés.
Emmát szerintem pedig meg lehet érteni.
Ennyi év után kell a változás és a megújulás, bármennyire szomorú is, hogy nélküle folytatódik a sorozat (ha egyáltalán folytatódik).
2017. május 11. 01:24
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Harley613: nem mondd, hogy nem lett totál gáz a TVD a főszereplő nélkül. Előtte se volt valami hú de szuper az 5.-6. évad, de mikor Nina kilépett ott halt meg a sorozat. És ez minden sorozatnál így van. Szerintem igenis okos döntés egy hasonló kinézetű színészre cserélni a szereplőt, ha mindenáron folytatni akarját a sorozatokat főszereplő nélkül. Legalábbis én biztos jobban élveztem volna a TVD-t, ha Elena, az összetartó kapocs nem tűnik el, hanem kicsit máshogy kinézve marad. És nem csak én vagyok így ezzel. Szóval nyugalom hé, ez csak egy vélemény
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: