Klippremier: Harry Styles – Sign of the Times
2017. május 08. 20:55
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
A legjobban mégis az tetszik ebben, a számban és a klipben is egyaránt, hogy nem azt alkotja és énekli, ami éppen uralja a toplistákat, és amivel a legtöbb "egy-számos-előadó" megpróbál felmászni legalább egyszer a toplistákra életében, hanem azt csinálja, amit szeret, és pontosan ezzel, hogy látszik, megtalálta az egyedi stílusát, tud alkotni valami elragadóan remeket. Csak mert hozzátenném, mérföldekkel jobb lett, mint bármelyik másik videoklip amit mostanában láttam a tucat-előadóktól. Látványos (nem egy, néhány táncoscsajjal és klubjelenettel összedobott szar), mégis egyszerű, letisztult és... megint csak... egyedi... kevés előadó van, akit 480 méteren reptetnek meg a forgatás kedvéért...
2017. május 08. 22:42
Fantasztikus. Egyszerűen...csodálatos lett. Nem találok rá szavakat. Imádom. ❤
2017. május 09. 05:44
Se a számtól se a kliptől nem vagyok elájulva. Az a baj hogy azt érzem rajta hogy nagyon, szinte kényszeresen mást akart csinálni mint az 1D. Lehet hogy most az első albumot el lehet adni még a régi rajongóknak...de kíváncsi leszek hogy meddig tud fennmaradni ezzel a zenei vonallal.
2017. május 09. 09:10
|
|
macinaci_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 214131 offline
|
csak szerintem lett tök unalmas?
nem, mert tényleg az. és így hogy már nagyon sokszor meghallgattam a zenét, abban sincs semmi extra. ahogy más fogalmazott, elalvós. @Liliom77 hozzászólásával teljesen egyetértek.
2017. május 09. 10:39
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Harry-nek csodás hangja van és a dal mondanivalója elég elgondolkodtató, megható. De valahogy nekem mégsem az igazi a dal se a klipp. Igaz a tetszik a szép táj meg minden.... Én még várok a nagy áttörésre.
2017. május 09. 19:25
|
|
ToxyFoxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 260565 offline
|
Ez a klip az egyszerűségétől és a letisztultságától olyan különleges. Akinek meg nem tetszik,annak meg semmi se kötelező. Nem akarok senkit se megsérteni,de mit vártak?Egy olyan videóklippet,amiben mindenki táncol és kétpercenként csókolózik valakivel vagy rázza a seggét?Már maga a szám hangulata és lassúsága megmutatja,hogy milyen videóklippet is várhatunk nemcsak a számtól,hanem Harrytől is. A videóklipp teljesen illik a számhoz és magához Harryhez is.
Aki meg mást várt annak ezer bocsánat Harry részéről is.
Aki meg mást várt annak ezer bocsánat Harry részéről is.
2017. május 10. 12:26
Nagyon különleges klipp lett, éppen olyan, mint ami ehhez a dalhoz és Harry stílusához is tökéletesen illik.
2017. május 13. 10:07
Idézet (Liliom77 @ 2017.05.09. 05:44)
Se a számtól se a kliptől nem vagyok elájulva. Az a baj hogy azt érzem rajta hogy nagyon, szinte kényszeresen mást akart csinálni mint az 1D. Lehet hogy most az első albumot el lehet adni még a régi rajongóknak...de kíváncsi leszek hogy meddig tud fennmaradni ezzel a zenei vonallal.
Pont ugyan ezt akartam írni, egyetértek!
2017. augusztus 04. 12:50
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Jajjh. Aki azt mondja,hogy unalmas és,hogy nem szól semmiről, meg elalvós...Az a maga baja. De ha kicsit elolvasnátok miről szól, akkor rájönnétek,hogy ez nem egy pörgös pop dalnak készült:D Sőt, a halálról szól dióhéjban. Harrynek mindig is ilyen stílusa volt, csak nem vagytok "rajongók" és nem látattok még interjút tőle stb. Szóval engem nem leptek meg a számai, hogy teljesen mások,mint az 1D-ben volt. Abszolút nem erőltetett. Ajánlóm a filmjét ami az albumáról szólt. Én megvenném és meg is fogom a jövőben kiadott albumait, nemcsak, mert rajongó vagyok, hanem azért is, mert nagyon jó. De persze nem mindenkinek tetszhet minden. Szóval megértem ha valakinek unalmas, vagy nem tetszik:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: