Egy hónappal a dal érkezése után végre láthatjuk, min dolgozott Harry Styles azon a szeles napon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Harry Styles – Sign of the Times
2017. május 08. 16:33
Annyira nagyon jó lett! Csodaszép helyszínen forgattak, ami remekül passzol a dal mondanivalójához és hangulatához. Csak is gratulálni tudok hozzá!
2017. május 08. 16:45
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Hát egyszerűen ez hihetetlen. Milyen boldog, végre megtalálta a saját stílusát és a helyét is a zenei ízlés terén. Nekem nagyon-nagyon tetszik! Magával ragadó, elgondolkodtat és szinte majdhogynem azt kell mondanom, hogy elvarázsolt az egész hangulata!
2017. május 08. 16:47
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
Nekem nagyon tetszik a videoclip, igazán szép helyen zajlik az egész. A dal mondanivalója még mindig megfog. És 480m magasról?! Nagyjából 30 méter az, amit még kibírok, utána kezdek rosszul lenni. Szerencse hogy repülőutaknál ez nem fordul elő.
2017. május 08. 16:59
Hát ez valami rettenetes. Mint valami kis "tündérke úgy repked" a magasban.
2017. május 08. 17:36
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Egyedül Harry az a nem-ázsiai előadó akit elég régóta szeretek és hallgatok, nem okozott csalódást a számmal sem ami már napok óta nem megy ki a fejemből. A klip is nagyon ízléses és elnyerte a tetszésem, kíváncsi vagyok az egész albumra.
2017. május 08. 17:52
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Nagyon tetszik a klip a szamhoz tokeletesen illik <33 Imadom mar nagyon kivancsi vagyok az albumra biztos nagyon jo lesz az eddigi 3 szam alapjan^^ Olyan jo bamulni a klipet szerintem en csak elotte fogok ulni es ulni par oran keresztul
2017. május 08. 18:38
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Áh, amióta láttam azt a Harry Potteres kommentet a videó alatt, folyton nevetek/mosolygok a repkedő Harry láttán :'D
2017. május 08. 18:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Csodálatos videó lett imádom főleg amikor a levegőben kiabál olyan "szabad vagyok" érzésű az egész.
És azok a közeli jelenetek amikor a kamerába néz azok a legjobbak..
És azok a közeli jelenetek amikor a kamerába néz azok a legjobbak..
2017. május 08. 19:14
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nem nagyon értem a klip koncepcióját, és valahogy a dal is zavaros nekem, mindenesetre imádom a hangját és a szám se lett rossz, valamint külsőleg se semmi, így egyszerűen nem tudok haragudni rá
2017. május 08. 19:32
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Mégis találtam szavakat..
Imádom azt a részt amikor a szám felpörög és csak úgy árad belőle a szabadság és az egész testemet átjárja a bizsergés.De a kedvenc részem mégis az amikor nevet,mert az nem színészkedés,hanem őszinte nevetés,amitől még jobban átjön az egész.Nagyon büszke vagyok rá,hogy tudja nem kell a szex-ről dalt írnia vagy félmeztelen nőket raknia a videoklipbe ahhoz,hogy valami maradandót hozzon létre..Minél többször nézem annál jobban tetszik,hogy a számot meg hányszor hallgatom naponta arról ne is beszéljünk
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: