Ez a nekem való téma *-*
Köszönjük a cikket!
Ha szereted a fiúbandákat, ez a könyvsorozat neked készült – ajánló
2017. május 08. 10:26
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
2017. május 08. 14:58
|
Toncsi16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231185 offline
|
Kedves szerző!!
Mielőtt megírsz egy cikket alaposabban utána kéne nézned a fogalmaknak.
Egy fiúbanda nem játszik hangszeren, hanem koncerten táncol, énekel és futkozik össze-vissza pl: 1D
Zenekar: hangszereken játszanak. pl: 5 Seconds of Summer
Attól hogy egy bandában fiúk vannak attól még nem nevezhető fiúbandának.
És a Stage Dive mint fiúbanda?
a Stage Dive rockbanda
Mielőtt megírsz egy cikket alaposabban utána kéne nézned a fogalmaknak.
Egy fiúbanda nem játszik hangszeren, hanem koncerten táncol, énekel és futkozik össze-vissza pl: 1D
Zenekar: hangszereken játszanak. pl: 5 Seconds of Summer
Attól hogy egy bandában fiúk vannak attól még nem nevezhető fiúbandának.
És a Stage Dive mint fiúbanda?
2017. május 08. 22:00
|
|
ByDorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 263472 offline
|
Ordít a cikkről, hogy az írója nagy One Direction rajongó!
Miért kell minden bandában azt az öt vagy mit tudom én hány gyökeret látni?!
A Stage Dive-ot és a One Directiont egy lapon említeni rohadt nagy ostobaság!
És a könyvben szereplők egyáltalán nem hasonlítanak a One Direction tagjaira!
Miért kell minden bandában azt az öt vagy mit tudom én hány gyökeret látni?!
A Stage Dive-ot és a One Directiont egy lapon említeni rohadt nagy ostobaság!
És a könyvben szereplők egyáltalán nem hasonlítanak a One Direction tagjaira!
2017. május 09. 11:08
|
|
jessie.d.rúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 264215 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal: azért túlzás egy lapon emlegetni a Stage Dive-ot a One Directionnel. Már az is, hogy ha szereted a fiúbandákat, ez a könyvsorozat neked készült. Hát azért xD
Nekem egyébként Jimmy volt a kedvencem, pont a bonyolultsága miatt. Már nagyjából olvastam a negyedik részt, és abban is azok voltak a kedvenc részeim, amiben Lenáékról volt szó
Mindenesetre örülök, hogy lett ilyen rovat starity-n, de ne mindenbe rakjuk bele az 1D-t...
Nekem egyébként Jimmy volt a kedvencem, pont a bonyolultsága miatt. Már nagyjából olvastam a negyedik részt, és abban is azok voltak a kedvenc részeim, amiben Lenáékról volt szó
Mindenesetre örülök, hogy lett ilyen rovat starity-n, de ne mindenbe rakjuk bele az 1D-t...
2017. május 09. 18:36
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Olvastam őket én is, nem volt rossz, de olyan hű de jónak sem mondanám, olvastam sokkal jobb sorozatokat/könyveket is ennél.
Maga a könyves cikk viszont tetszik, szóval köszi érte!
Maga a könyves cikk viszont tetszik, szóval köszi érte!
2017. május 09. 18:37
Engem sosem vonzott ez a könyvsorozat, viszont kifejezetten örülök, hogy valaki végre nem rockzenekarokat lát bele ebbe, mert bármennyire is tök jó, hogy próbálnak rockerekről könyveket írni, az (egyébként igencsak hiányos) ismereteim alapján ennek a könyvsorozatnak semmi köze nincs a rockhoz, mint zenei műfajhoz, sokkal inkább a műfaj imázsát, a rosszfiús kinézetet, a bőrdzsekit, a tetkókat, és persze az elmaradhatatlan gitárt, mint kiegészítőt ragadja meg. De javítsatok ki, ha tévedek, tényleg nem sokat tudok erről a sorozatról, igyekszem ugyanis jó messziről elkerülni, mert sértőnek érzem, hogy megint összehoztak egy olyan "rockerekről" szóló könyvet, ami nem tartalmazza ennek a zenének a valódi értékeit, és csak a rosszfiúságra megy rá.
1 felhasználónak tetszik:
xMilesss
2017. május 10. 01:01
Nagyon érdekes cikk lett. Nekem abszolút kedvet csinált ehhez a könyvsorozathoz, így valószínű, hogy beleolvasok majd.(:
2017. május 12. 19:16
Nekem sosem volt a kedvenc műfajom az ilyen celebes,de a cikk jó lett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.