Egyre kevesebb és kevesebb akar lépést tartani Kardashianék életével: elképzelhető, hogy elkaszálják a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyre kevesebben kíváncsiak a Kardashian valóságshow-ra
2017. május 07. 12:53
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Hát én nem lepődtem meg ezen. Ki az aki ezekre kíváncsi? Unalmas mindig ugyanazt látni, hogy jaj pénz így pénz úgy meg családi drámák, hagyjuk már.
egyébként..mi a f*szom az szelfikönyv?XDDDDDDDDDDD
egyébként..mi a f*szom az szelfikönyv?XDDDDDDDDDDD
2017. május 07. 12:59
xD kár, hogy ehhez 13 évad kellett.
viszont, ha elkaszálják a sorozatot, akkor még több botrányt csinálnak maguk körül, hogy azért valamivel mégiscsak a figyelem középpontjában tudjanak maradni.
viszont, ha elkaszálják a sorozatot, akkor még több botrányt csinálnak maguk körül, hogy azért valamivel mégiscsak a figyelem középpontjában tudjanak maradni.
2017. május 07. 13:34
|
|
Alíz Juhászúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 254493 offline
|
Szerintem most fogja az egyik lány levágni a haját kopaszra, vagy esetleg elhagyni a párját, vagy valami hasonlót, de a lényeg az hogy legalább 4x-es legyen a nézettség!
2017. május 07. 13:39
Hihetetlen, hogy már 13 évadot megélt ez a sorozat. Nem értem, hogy miért kíváncsiak erre az emberek. Ez a család kész vicc, mégpedig az összes tagjával együtt.
2017. május 07. 14:15
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Csoda, hogy ezeknek volt egy 13! évados sorozatuk! Sajnálatos, hogy csak mostanság esik le az embereknek, hogy vannak ennél igényesebb műsorok...
Kyle sorozata is, én remélem, hogy hamar megbukik. Abba is tuti belekerül az egész família.
Kyle sorozata is, én remélem, hogy hamar megbukik. Abba is tuti belekerül az egész família.
2017. május 07. 14:19
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
És íme, a selfie könyv:
https://www.youtube.com/watch?v=290ElM2BIHM
Valaki volt olyan hülye, hogy engedélyezte a gyártását. A még hülyébbek meg is vették. XD
https://www.youtube.com/watch?v=290ElM2BIHM
Valaki volt olyan hülye, hogy engedélyezte a gyártását. A még hülyébbek meg is vették. XD
2017. május 07. 14:28
Nem akarok gonosz lenni, de akár belekezdhetnének valami másba is a valóságshowkon kívül. Akár megpróbálhatnának a társadalom hasznos tagjaivá válni, vagy tovább tanulni valami értelmes irányba. Én ugyanis nem büszkélkednék vele 70 évesen, hogy életem eredménye egy selfie-könyv volt...
2017. május 07. 15:11
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
És mennyien fikázzák őket.. elég sokban fogadnék hogy a fikázók 3/4 nézi. Teljesen normális ember vagyok és mégis szeretem az ilyen valóságshowkat, mert érdekesnek találom az életüket. Persze lehet mondani hogy semmit sem tettek le az asztalra de a család összes tagja nem azért lett dollár millios mert otthon ültek. Be kell vallani hogy valamit jól csinálnak..
2017. május 07. 16:00
Úgy kellett volna írni, hogy: "elképzelhető, hogy VÉGRE elkaszálják a sorozatot." XD
2017. május 07. 16:05
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Nem is csodálom. Mikor minden 2. cikk, (amit behoz a Google,) a Kardashianokról szól, akkor már sorozatot se kell nézzünk, máris tudjuk mi történt velük. Mellesleg minden 2. cikk róluk kezdi idegesíteni a tömeget, és mint tudjuk: a tömeg befolyásol (szinte) mindenkit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: