Shawn Mendes megszólalt magyarul!
2017. május 08. 09:41
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hangpróba, kérdezz-felelek...? Volt itt már minden úgy látom. XD
Nem voltam ott de kövezzetek meg ez nem hangpróba,hanem M&G/VIP találkozás. Vagyis gondolom én. Amúgy meg irtó cukin mondta. Úgy bírom a külföldieket,amikor magyarul beszélnek.
2017. május 08. 12:46
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Ez a legedesebb dolog a vilagon! <3
2017. május 08. 18:28
|
|
dorniquinn1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 262456 offline
|
fuuuhuuuuu olyan joo volt hhogy ottvoltam s lttam ezt n is aaaawwwwwwwwww
2017. május 08. 21:19
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
anzi7 az átlagost úgy értettem hogy semmi olyan nincs benne ami miatt megragadna bennem róla valami, vagy akár meg is jegyezném. Tucat és átlagos és semmi több. Kioktattál de azért te is áradozol felőle
2017. május 08. 21:21
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
RsSissi: Nem érdekel. Ha érdekelne már rég beütöttem volna a keresőbe a nevét és utána olvastam volna, vagy itt rákattintottam volna és tájékozódtam volna. De mivel nem érdekel ez az átlagos kisgyerek ezért nem kerestem rá és továbbra sem tervezem. Csak azért írtam ide mert mindenhol a nevével találkozom főleg itt, hallottam pár számát, de azokat is átlagosnak mondanám.
2017. május 09. 10:37
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Pedig ő épp, hogy nem átlagos. Ő személyiségében különbözik napjaink előadóitól, nincsenek botrányai, nincs feltűnési viszketegsége. Csak azt csinálja, amihez ért: énekel. Ennyi. Tényleg nem különleges, de én nem nevezném tucatnak. Nem vagyok teljesen tisztában a munkásságával, nem is én vagyok a célközönsége (ezzel nem azt mondom, hogy nem szeretem, mert hazudnék, de én inkább tisztelem, mert nehéz a mai "sztárvilágban" megtartani az ép eszed).
2017. május 13. 21:08
Szomorú, ha ma már a botrányosság ennyire megszokott.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: