Shawn Mendes megszólalt magyarul!
2017. május 07. 17:00
|
|
nadinemendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 262437 offline
|
Ennél már csak az jobb, hogy élőben hallhattam a hangját.❤️
2017. május 07. 18:13
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Mindig is rohadt aranyosnak tartottam ezt a srácot❤️❤️
2017. május 07. 18:17
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Lambika, igen mert az énekeseknek általában különleges anyajegyük van és tüzet okádnak...mégis honnan lehetne őket megismerni??? Egyszerűen csak ismertek, sztárok! Ezt végigondoltad mielőtt leírtad volna?
Amúgy rettentően édes, Shawn annyira imádnivaló! Bárcsak én is találkozhattam volna vele
Amúgy rettentően édes, Shawn annyira imádnivaló! Bárcsak én is találkozhattam volna vele
2017. május 07. 20:03
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
De édes *-* ♡♡♡♡
2017. május 07. 20:09
|
|
RsSissivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 258784 offline
|
Lambika. 18 éves, augusztus 8-án 19 lesz, Kanadában Torontó közelében, Pickeringben született. Teljes neve Shawn Peter Raul Mendes. Van egy húga, Shawn anyja angol, apja portugál. Vine-on kezdte karrierjét, ahova covereket töltött fel. Azóta 3 albuma lett: The Shawn Mendes EP, Handwritten, Illuminate. Leghíresebb dalai: Stitches Treat You Better és Mercy. Nemrég jött ki a legújabb dala: There's Nothing Holdin' Me Back. Jelenleg turnén van. Remélem ez elég információ, ha kell szívesen írok róla egy kisregényt is.
)
2017. május 07. 20:52
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ahw Istenem, elolvadok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: