Teljesen más, mint amit látunk! Így néz ki Kylie Jenner haja a valóságban
2017. május 07. 14:01
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Na, remélem a sok tini, akik krónikus önbizalomhiányban szenvednek, mert a sztárok nem létező hibátlanságát tartják etalonnak, a tükörképüket meg lehányják reggelente, most megnyugodnak kicsit.
2017. május 07. 16:34
Nem csodálom.A festések miatt gondolom folyamatosan ég le a haja.De ha kicsit is jobban foglalkozna azzal,hogy a haja milyen állapotban van akkor,ugyanolyan szép és természetes lenne
.
.
2017. május 07. 17:04
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
kíváncsi lennék, hogy nézne ki, ha kiszednénk a testéből a szilikonokat is
(ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy ezek a sztárok nyakra-főre osztogatják az önértékeli problémákkal küzdő fiataloknak a tanácsikat, miközben mindenük mű, és a tanácsuk vagy ez a "műség", aminél undorítóbb nincs, vagy elérhetetlen egy normális embernek (pl. drága), vagy szart sem ér) (oh gosh effektíve gyűlöletet érzek irántuk)
(ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy ezek a sztárok nyakra-főre osztogatják az önértékeli problémákkal küzdő fiataloknak a tanácsikat, miközben mindenük mű, és a tanácsuk vagy ez a "műség", aminél undorítóbb nincs, vagy elérhetetlen egy normális embernek (pl. drága), vagy szart sem ér) (oh gosh effektíve gyűlöletet érzek irántuk)
2017. május 07. 17:18
Kezdem unni ezt a sok Kardashiant. Értem, hogy híresek, de szerintem ennek nincs semmi hírértéke. Aki eddig utálta őket az ezután is fogja, aki meg szerette az ugyanúgy támogatni fogja.
2017. május 07. 18:17
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Szerintem eddig is tudta mindenki hogy pothajat hord:D
2017. május 07. 18:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nemrég vágatta le a haját, előtte hosszabb volt, de egyébként nemtudom ezen mit kell ennyire kiakadni, jézusom.
egyébként szerintem praktikus parókát hordani, nem megy tőle tönkre a haja.
2017. május 07. 20:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát igen...aki nem ápolja,így jár...
2017. május 08. 09:57
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Jájjjj...
2017. május 08. 12:53
Idézet (riri17 @ 2017.05.07. 18:29)
nemrég vágatta le a haját, előtte hosszabb volt, de egyébként nemtudom ezen mit kell ennyire kiakadni, jézusom.
egyébként szerintem praktikus parókát hordani, nem megy tőle tönkre a haja.
Nem kiakad néhány ember, szimplán csak kifejtik a véleményüket, hogy miért is annyira szánalmas ez a lány. Szerintem nagyon el lehetett keseredve, hogy alig 20 évesen mennyi szépészeti beavatkozáson esett túl. Valamint ha a valódi haját ápolta volna akkor nem lenne számára praktikus parókát hordani.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: