Öt hónapja csend honolt az azóta véget ért széria háza táján, most azonban volt mit bejelenteniük a kreátoroknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalosan is vége! Nem folytatódik a Riley a nagyvilágban
2017. május 04. 07:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 04. 15:08
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
egyetlen egy normalis, elvezheto, EGYEDI sorozat fut a Disneyen, ahova sikerult aranylag jo szineszeket bevalogatni, tanulsagos is, es persze, ez kap kaszat. meg mindig nem ertem, mire fel lett a Disney ceg ennyire elszallva magatol.
nagyon orulnek, ha valami masik ado megmentene a sorozatot, mert sohase volt egy Disneyre valo, eloszor csodalkoztam, hog ilyen jot alkottak, mert hat elegge csokkent a szinvonal.
nagyon orulnek, ha valami masik ado megmentene a sorozatot, mert sohase volt egy Disneyre valo, eloszor csodalkoztam, hog ilyen jot alkottak, mert hat elegge csokkent a szinvonal.
2017. május 04. 21:22
Alig van már normális műsor a Disney-n, mert csak azok a h_lye rajzfilmek mennek, amik a szomszédunk Liza kutyáját se érdeklik, nemhogy az embereket, inkább folytatni kellene a jó sorozatokat, a rosszakat törölni, nem lehet normálisan TV-t néznem se, örülök, ha van vmi Minimax-mese, eddig ilyenkor mindig csak a Disney-t néztem, de most őszintén, a Riley a Nagyvilágban egy nagyon jó sorozat volt, sajnálom, hogy vége, már komolyan az egész Disney-t utálom, csak néhány műsort nem, mert azok tényleg jók...
2017. május 05. 15:28
fantasztikus.. az egyetlen egy ertelmes Disney sorozat, amin meg nevetni is lehet, veget er.
2017. június 27. 00:35
|
RebekaBerkovitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259702 offline
|
Olyan kár, hogy nem lesz több évad. Hiányozni fog, mert végre volt egy olyan Disney sorozat amit érdemes volt nézni. Sajnos a többiről ezt nem lehet elmondani. De az vigasztal, hogy a régi sorozatot még nem láttam (Boy Meets World) és hiába 90-es évek végigfogom nézi. Most már érdekel Cory és Topanga sztorija is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: