az Bellan egy paroka, de teny, hogy masmilyen hajszine lett.
egyebkent nem birom Demit, de aranyos dolog tole.(:
Kiáll Bella Thorne mellett Demi Lovato
2017. május 03. 20:33
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Lisanne : Ez nem paróka most
Csak lett az eredeti hajához póthaj csatolva, hogy hosszabb legyen
Egyébként örülök, hogy megváltoztatta a hajszínét, mert az a kék (vagy zöld volt?!) borzalmas volt!
2017. május 04. 07:36
Remélem Demi lesz a megváltója, aki szépen visszatereli a rendes útjára.. amúgy nagyon jó ez az új haja.
2017. május 07. 14:11
|
reserved1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264175 offline
|
Emberek mi van veletek! Ahelyett hogy itt negativ hozzaszolasokat irogatok Demi Lovatorol es Bella Thornerol inkabb minden negativ hozza szolo bujjon el es sirjon hogy milyen kissebb segi komplexusu emberek utaljak ezt a 2-csajt errol a 2-csajrol de csak azert mert irigykedtek rajuk mert ne lelkinyomorekok aki a gep mogul mernek mutatkozni arctalanul hanem igenis
2017. május 07. 14:15
|
reserved1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264175 offline
|
merik vallalni hozzaszolasaikat es arcukat
!!
2017. május 07. 14:32
reserved1997: Bella Thorne a szőrtelenítéséről rakott ki videót a netre. Ami a netre felkerül az ott is marad, és mindenki láthatja. Ezzel Bella vállalta a kritikákat, ő azonban minden negatív hozzászólás után hisztizik, hogy azt csinál, amit akar. Igen, azt csinál. De mindenki más is.
2017. május 07. 15:34
|
reserved1997új tag |
|
Russia:Jol tette bella thorne hisz ugyanolyan ember mint te es ha nem tetszik amit bella kitesz akor se irigykedj !
2017. május 07. 15:44
|
|
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline
|
Legalább,most normálisan néz ki,azért én vigyáznek azzal kapcsolatban,hogy bella miket mondott Deminek,mert az sem piskóta.
2017. május 07. 15:46
|
reserved1997új tag |
|
Russi: Es mai tarsadalomban ez amugyis megengedett hisz nem 20- dik szazadott irunk es ha nem tetszik amit csinal nyomorekoskodj magadba
ok!
2017. május 07. 15:48
|
reserved1997új tag |
|
Bok! kolegalisan ki hogyan fogja fel!
2017. május 07. 16:09
Soha nem fogom megérteni az emberi logikát. Eddig mindenki nyakra-főre sarazta Bellát, most meg hogy Demi kiáll mellette, hirtelen "jaaj, mégis elfogadható és érthető, mit miért tesz?", ez gáz.
Én ha valakit elítélek valami miatt, akkor nem fogom megváltoztatni a véleményemet, csak mert a kedvencem kiáll mellette. Inkább ő csökken a szememben...
Amúgy, nekem eddig sem volt bajom Bellával, és kedves Demitől, ez a tette.
Én ha valakit elítélek valami miatt, akkor nem fogom megváltoztatni a véleményemet, csak mert a kedvencem kiáll mellette. Inkább ő csökken a szememben...
Amúgy, nekem eddig sem volt bajom Bellával, és kedves Demitől, ez a tette.
2017. május 08. 12:04
Látom, nem fogod fel, hogy nem vagyok rá irigy, pusztán van véleményem, és elmondhatom, ha már Bella is azt tehet, amit akar.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: