Mint minden évben, úgy a Roxfort ostromának évfordulóján idén is bocsánatot kért az írónő egy halálért.
A teljes cikkhez kattints ide!
J. K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter-szereplő haláláért
2017. május 03. 06:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 03. 13:56
Perselus a kedvenc szereplőm a sorozatban, ezért nagyon sajnálom, hogy nem élte meg a végkifejletet. Ha valakinek, akkor neki tényleg járt volna azok után, hogy mennyi minden érte az évek alatt.
De továbbra is úgy gondolom, hogy ennek a bocsánatosdinek nincs értelme. Az ő könyve, az ő döntése. Felesleges szabadkoznia. Egyetértek @ciel-lel abban, hogy így olyan benyomást kelt, mintha utólagosan úgy gondolná, hogy hiba lett volna.
De továbbra is úgy gondolom, hogy ennek a bocsánatosdinek nincs értelme. Az ő könyve, az ő döntése. Felesleges szabadkoznia. Egyetértek @ciel-lel abban, hogy így olyan benyomást kelt, mintha utólagosan úgy gondolná, hogy hiba lett volna.
2017. május 03. 15:07
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Egyetértek az előttem szólottakkal, szerintem sincs értelme bocsánatot kérni. Már csak azért sem, mert ha végül mindenki túlélte volna a történteket, akkor az egész csak súlytalanul lebegett volna az éterben... szükség volt a halálesetekre, hogy a történet mélységet kapjon.
2017. május 13. 12:38
Hát..sajnálom Pitont, mivel pont abban a percben szerettem meg, ahogy azt mondja: "Nézz..rám.." és meghal. Sokakkal ellentétben én egyetértek Jo-val, igenis bocsánatot kell kérni, mert megölte az általunk szeretett karaktert
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: